Na kolegę sąsiada prawie się pogniewam. Wiem, że kobieta, ale do blondynki mi daleko… Że skyview po odebraniu auta nie dołożę to raczej logiczne. Wtedy prędzej bym kabriolet z niego zrobiła 
Poczytałam o tym trochę i chyba faktycznie szkoda kasy i zachodu, a najbardziej kolejnych miesięcy czekania, bo tak by zapewne bylo(przerzucenie na koniec kolejki).
Axell99 wiem, że auto trzeba myć
a najlepiej myć jak najrzadziej 
Dumam nad tymi chlapaczami, już nie tyle brudzeniowo, bo brudzić się i tak i tak będzie, ale właśnie szuter i bezdroża. Ja dość często zjeżdżam z asfaltu temu też nie myślałam zbyt długo nad opcja z RAV4 zamiast Camry…
I w takim razie z progami też temat jasny. Zgodnie z moimi przypuszczeniami efektowne, ale bezużyteczne.
Tez bym nie zmienial nieczego w trakcie zamowienia, zeby nie stracic kolejki. A tak by na pewno bylo, przy obecnych czasach oczekiwania to szkoda nerwow.
Ja osobiscie wzialem wszystko co sie dalo (oprocz JBL bo wycieli), ale tylko daltego ze to sluzbowy wiec buzdzet mi jeszcze pozwolil. Jedynie czego nie przemyslalem, to ze kazde "udziwnienie" moze miec wplyw na opoznienia, ale tego juz teraz nie przeskocze.
Tak wiec wzialem:
- panorame (mam prywatnie w Atece, dla dzieciackow frajda, ogolnie fajne, ale potwierdzam ze drugi raz bym nie wzial, szkoda kasy, chyba ze nie Twoja)
- JBL brak (mama w Atece te 9gosnikow i sub, gra super, dla kogos kto lubi sluchac muzyki w aucie, polecam zdecydowanie jak moze brac JBL). Ja osobicie nie jestem audiofilem, po 10-15min sciszam, bo mnie zaczyna draznic wiec nie zaluje bardzo.
- chrome pakiet,
- chlapacze
- pakiet light
- stopnie boczne, tak czytalem ze to troche zbiera brud (z chalapaczami duzo mniej), prywatnie bym nie dolozyl. Natomiast w Atece powiem Wam ze na okraglo dzieciaki mi wlaza nogami po progach i wszsytko uwalone, wiec tutaj mysle ze sie super sprawdzi jednak. Dla zony pewnie tez sie przyda jako ze nizsza. Dla mnie pewnie bedzie dziwnie, i bede omijal, zobaczymy