Autor Wątek: Problem z tankowaniem (F)  (Przeczytany 16989 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

jacek1127

• Gość
Problem z tankowaniem (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Lipca 2005, 18:28:08 »
Czasami zalezy to rzeczywiscie od dystrybutora, ale w mojej Cari przy 250kkm zatkalo sie odpowietrzenie i trzeba bylo zdjąc bak i czyscic, problem po przeczyszczeniu ustapil od razu.

zawika1

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 11 Lipca 2005, 19:01:01 »
Cytat: Deeno
A ja wogole nie wiem o czym mowicie.
Ja podjerzdzam na stacje, gosc mi podlacza i gaz leci ;))))))))))))))))))))))))

:-DD  Dokładnie tak z gazem mam.Ale benzynka ... wajcha w bok   :-DD  .
Pozdrawiam.

Offline McGiwer

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 11 Lipca 2005, 19:14:41 »
Cytuj (zaznaczone)
Toyoty sie nie psują to my je psujemy na naszych drogach ! - a jak Twoje sprzęcicho McGiwer ?

Też tak uważam, moje sprzęcicho jeździ dobrze, tyko po zamontowaniu gazu u pajaców straciła troche na mocy ale jest ok, staram sie dbać o moją MECIE pozdro nara  :roll
Uważaj po czyich palcach deptasz, bo może się okazać że należą do tyłka który niedługo będziesz musiał całować.

k r z y s i e k

• Gość
Re: tankowanie
« Odpowiedź #18 dnia: 11 Lipca 2005, 20:40:04 »
Cytat: McGiwer
Witam mam ten sam problem i nie jest to wina stacji paliw tylko problem z przelotem w wężu. Moja rada jest tak abyś trzymał pistolet nie pionowo w dół tylko poziomo, rękojeścią w strone tylnich świateł. Ja to stosujęi pomaga, proponujęspróbować. Nara i pozdro  :aclap

Dokładnie tak samo wybadałem i tylko tak zawsze tankuje. Widać z tego ze to jakiś błąd konstrukcyjny kształtu rury do zbiornika.
krzysiek

Arogol

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 13 Lipca 2005, 16:05:14 »
Dziękujęwszystkim za rady. Wczoraj tankowałem w pozycji poziomej i obyło siębez problemu  :)  Jeszcze raz wielkie dzięki. Narqa

WaPa

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 16 Lipca 2005, 01:40:23 »
Witam Miałem taki sam problem / jestem właścicielem Cariny od kilku dni. Tankowanie z pistoletem w poziomie rozwiązuje problem na 100 %. Oczywiście "kolba" pitoletu skierowana do tyłu auta

FAWORYT

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 16 Lipca 2005, 10:42:26 »
No tak WaPa ,ale o tym już piszą wszyscy w ostatnich 20 postach. Proponuje zamknąć temat,chyba ,zęktoś wynajdzie jakąś nową z kosmosu forme tankowania  :-DD

Offline Kryspin

• Toyot Spamer
    • Toyota Klub
« Odpowiedź #22 dnia: 18 Lipca 2005, 12:47:10 »
Nie inaczej, temat zamykam i do FAQ o carinie z nim.
TK Automobile - serwis, naprawa , diagnostyka

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl