Powiem wam, że to przepaść... Jeśli tylko lubicie posłuchać czasem czegoś więcej, niż FM, to bierzcie JBL
Cieszę się że tak piszesz. Ja temat katowałem mocno czy warto..zdania są i będą podzielone. Jedno jest pewne - zdecydowanie gra lepiej. Czy warte tej ceny? To inna kwestia.
Ja miałem testowke z JBL i ten dzwiek mi bardzo pasował - chce to mieć pomyślałem.
Nie chciałem Skyview w którym naliczyłem więcej wad niż zalet.
Ten jbl to może nie jest jakiś wybitny, wg. mnie to wart góra 3-4 tysiące dopłaty, ale niestety nie ma wyboru, bo to co jest bazowo, to dość słabe rozwiązanie.
Dziwne jest tu działanie Toyoty, bo jestem przyzwyczajony, że w większości modeli z tego segmentu, przy wyborze wyższych wersji, dostajemy przynajmniej te 8 głośników. Ale jeździłem rav4 z podstawowym audio i nie można powiedzieć, że jest nieużyteczne, bo np w insigni 2 generacji, w przedliftowym modelu, w jakiejś najniższej wersji wsadzali 4 głośniki, które są tak słabe, że albo grają za cicho, a przy połowie głośności już wydają z siebie agonalne dźwięki, więc też nic nie słychać. Na nich bardzo ciężko słucha się nawet podcastów, bo głos jest tak zniekształcony.