Compucar. Dobre audio rzeczywiście fajnie mieć. Pojawia się tylko inny problem. Mianowicie obecne zestawy fabryczne audio w samochodach, w tym też w Rav4, służą nie tylko obsłudze dźwięku, ale też telefonu, komputera pokładowego, w hybrydzie pokazują sposób pracy zespołu hybrydowego, kamery parkowania itp. Na tym forum są opisane przypadki wymiany fabrycznego zestawu na lepszy i wg mnie ma to sens wtedy, kiedy dzięki temu zyskujesz AA, bo stary zestaw tego nie miał. Natomiast wymiana nowego zestawu, który ma AA i podstawowe udogodnienia służące komfortowemu prowadzeniu samochodu na np. niesprawdzony chiński( takich jest najwięcej) daje więcej szkody, niż pożytku. To moja osobista opinia. Czytałem tu opinie ludzi, którzy zmienili zestaw i nie działa on tak jak powinien. Ja zostaję przy fabrycznym zestawie z JBL i będę akceptował jego niedostatki. Może przy przeglądzie pojawi się jakaś aktualizacja. Na razie zastrzeżeń nie mam. Muza działa, Google Maps działa, Yanosik działa, więcej nie potrzebuję.