No mało jeździsz, dużo zależy od farta ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem to miałeś jazdy t25 diesel ? Jeżeli tak no to zrozumiałe. Niestety ale po 2000r w toyocie nie można polecić wszystkich rozwiązań.
Cytat: grubar w 28 Listopada 2022, 06:56:54Cytat: Tom_Aszek w 28 Listopada 2022, 06:22:16Wiem, że Wy tu nie o tym ale korzystając z okazji to do 2 tyg. powinienem odbierać moje zamówienie Prawie 9 miesięcy - będę kochał jak swoją Tomaszek, no wiesz co? Wstydziłbyś się z terminami realizacji w tym wątku A na serio to gratulacje, trzymam kciuki za szybki poród A swoją drogą to ciekawe kiedy jakiś forumowicz pochwali się zdjęciami my 23?Chciałbym się pochwalić ale wychodzi na to, że załapałem się na ostatnią turę MC22, liczyłem na MC23 ale nie będzie mikołaja na bogato ;-)
Cytat: Tom_Aszek w 28 Listopada 2022, 06:22:16Wiem, że Wy tu nie o tym ale korzystając z okazji to do 2 tyg. powinienem odbierać moje zamówienie Prawie 9 miesięcy - będę kochał jak swoją Tomaszek, no wiesz co? Wstydziłbyś się z terminami realizacji w tym wątku A na serio to gratulacje, trzymam kciuki za szybki poród A swoją drogą to ciekawe kiedy jakiś forumowicz pochwali się zdjęciami my 23?
Wiem, że Wy tu nie o tym ale korzystając z okazji to do 2 tyg. powinienem odbierać moje zamówienie Prawie 9 miesięcy - będę kochał jak swoją
Bartek79 napisał o wykładzinie w Peugeocie, jako przykład w jakości i materiałów wykonania, a Ten znowu z jakimiś linkami do forum Peugota. To już się nadaje do leczenia. To jest obsesja .Jeszcze raz przeczytaj co Bartek napisał, potem jak masz klawiaturę zobacz czy pasuje do czoła np.Twojego.
Cytat: Tom_Aszek w 28 Listopada 2022, 08:36:38Cytat: grubar w 28 Listopada 2022, 06:56:54Cytat: Tom_Aszek w 28 Listopada 2022, 06:22:16Wiem, że Wy tu nie o tym ale korzystając z okazji to do 2 tyg. powinienem odbierać moje zamówienie Prawie 9 miesięcy - będę kochał jak swoją Tomaszek, no wiesz co? Wstydziłbyś się z terminami realizacji w tym wątku A na serio to gratulacje, trzymam kciuki za szybki poród A swoją drogą to ciekawe kiedy jakiś forumowicz pochwali się zdjęciami my 23?Chciałbym się pochwalić ale wychodzi na to, że załapałem się na ostatnią turę MC22, liczyłem na MC23 ale nie będzie mikołaja na bogato ;-)Wow super! Dostałeś już SMS ze jest w Mszczonowie?
Produkcja październik to MY23
Robert miałeś też mieć JBL??
Po prostu już nie produkują rocznika 22 i musi wziąć 23 (za dopłatą).@robert-rybnik1: a pytałeś, czy wskoczysz na początek kolejki?PS: oczywiście rozumiem twoje rozgoryczenie, ale nie ma co się pieklić, że kilka miesięcy temu doradzali (nie kazali!) czekać, bo sami nie wiedzieli jak będzie wyglądała produkcja
Cytat: boniu w 23 Listopada 2022, 11:33:12Robert miałeś też mieć JBL??Niestety tak. Miałem w specyfikacji JBL. Ale nie to mnie najbardziej bulwersuje. Pisałem w tej sprawie do TCE kilka miesięcy temu aby cos doradzili w sprawie tego JBL i czy przypadkiem nie rekomendują zmian w specyfikacji (wyrzucenia pakietu JBL). Kazali czekać. Podobno auto było w produkcji !!! Przynamniej tak miałem w statusie.