Wiesz, że prowokujesz dyskusję, która prowadzi do nikąd ?
Te polonista Ty, Ci, Tobie jak piszemy, doczytałeś ?
Jeśli wiesz, to napisz to jasno, piszesz tak z pogardy do innych.
Przepraszałeś a teraz kąsasz po przemyśleniu i to po swoim tu wstawianym błocie. Te Twoje tu wywody były "pomocne" w Twojej ocenie takiej, dosłownie działasz z premedytacją ? Ja grzecznie pisałem co by tu mogło być, post #5, a ty bach pod zaraz wyskoczyłeś ze średnią, sam sprawdź post #6. Dalej oceniasz wedle swojego mojsza, co jest bardziej mojsze. No hipokryzja jak u opozycji. A ja odbijam, kiego tu wątek o mandatach, może o punktach jeszcze. Powiem ci tyle, ja nie krytykuje niczyjego wątku, najwyżej nie piszę i nie czytam. Taka prawda, nie wszystkich wszystko interesować musi, dlatego mnogość tematów jest, więc nie oceniaj kogoś wedle siebie, bo to nie ma sensu i do niczego nie prowadzi innego jak anarchia. Więc coś cię zainteresowało, a potem co, już opluć można. Przecie twoje zmiany zdania i zwrot o 180 stopni tu widać wyraźnie, krytyki znieść nie możesz, najlepiej niech zniknie.
Niestety nie tak prosto, władza tu była i 0, nic nie wiem, nic lepiej, jedynie kolor mojego pytania zmienili na czarny. Nie mają chyba czasu, wystarczy zobaczyć na inne tytuły wątków jakie są tam literówki, (mechnik, rexerwy).
Czemu Ładne w tytule, bo nie chciałem powielać Okrągłe. Nie chodziło o to by oceniać, a wstawiać właśnie ciekawe zestawienia. Co by ktoś na liczniku nie wstawił to OK, no ale ty poleciałeś normalnie i na Z kolegi podkrętki jeszcze dalej. Chodziło o same foto i nic więcej.
Kolejna twoja hipokryzja, próbujesz porównać 33333 do 77777, no ciekawe jakie argumenty fajności tu wyciągniesz. Nie moja wina, że tu bezpośrednio foto nie wchodzi, ani to gdzie ktoś swoje fotki wstawia na hosting. Ja zamieszczam na fotosiku, pokaż mi gdzie moje foto zniknęło, piszę też o tym, ale nic na siłę, nie nakazuję nikomu i nie odpowiadam w tym za innych.
Na koniec, odpuść już, sam innym wytykasz w tym i mi, gdzie indziej czegoś pisanie nie w temacie. A tu panie to co zrobiłeś, rozumiem wedle ciebie jest OK. Co do średniej, wolisz to OK, to co tu robisz. Założyłem ci specjalnie wątek do hybryd, z łaski przejdź tam i pisz co chcesz, ja tam nie śledzę. A na przyszłość, to co piszesz innym sam przemyśl, aby nie wyszło jak tu. Ja parcia na moda nie mam. Jeśli w kolejnym moim wątku zrobisz podobnie, to będą jasne motywy działania i może wtedy ktoś się ruszy do zamiatania.
Myślę, że wyczerpałem odpowiedź do ciebie i zakończ tu wszystko, poza foto stanu licznika kilometrów.
DLA JASNOŚCI, BO GÓRA NIE POMAGA.
WSTAWIAJCIE TU WEDLE SIEBIE CIEKAWE ZESTAWIENIA CYFR NA LICZNIKU KILOMETRÓW. POWODÓW MOŻE BYĆ MASA I SĄ INDYWIDUALNE, MNIEJ ISTOTNE. Jaśniej już chyba się nie da.