Ja gdzieżby, widzę oczywiste co aż razi w oczy, ale podobnie mogę napisać, nie strofuj mnie.

Regulamin to zasady, prosta sprawa, czytasz i przyswajasz. Natomiast błędów trzeba się nauczyć nie robić. Nie da się tu postawić znaku =. Na błędy chyba tylko Ty zwracasz uwagę, ja to traktuje jako treść zastępcza. Ale powinieneś zacząć od Wielkiej litery u innych na początku, bo tego uczą wcześniej niż o błędach, a to nawet ja bez olimpiady polonistycznej widzę zawsze. Kolejne co mnie razi, to cytowanie postu pod postem. Kolo odpowiada poprzednikowi i jeszcze cytuje jego post, śmietnik się tak robi.

Optymistycznie, uczymy się razem, Ty się zagapiłeś, a ja piszę po nocach. Ja widzę zasady, Ty błędy. Musimy się razem zgłosić na team modowy. Nie ma ludzi idealnych, trzeba się uzupełniać. No łapiesz punkty u władz, czasem nie warto pisać wszystkiego co się myśli, bo jest absolutna, nieodwołalna, bez apelacyjna.

Puki nie zgłosisz sam jakiegoś swojego postu, to się nie dowiemy czy władza wtedy zadziała. Ja zgłaszałem innych, swoje i lipa.