Mam exe ale bez Skyview i JBL ale to chyba nie ma znaczenia w tym momencie. Tak wywaliłem oryginalną piankę, wsadziłem jedno z koł z drugiego kompletu, po bokach upchnąłem zakupiony podnośnik, klucz do kół i kompresor. Mniej więc wszystko leży ciasno. Koło leży zewnetrzną częścią w dół, przykręcone śrubą. Gdy miałem tam oryginalne koło letnie to wszystko pasowało. Po zmianie okazało się że felgi z zimówkami trochę wystają poza obrys opony. Podłożyłem tam jakąś cienką piankę żeby felgi nie poniszczyć. Podłoga leży na styku - nie jest wypchnięta. Ty masz szersze koło (u mnie 225/55/19) ale jak felga nie będzie wystawać poza oponę to się zmieści. Nie mam żadnej pianki wypełniającej.
Ja chyba jednak kupię dojazdówkę. Nie chce tego ciężkiego kloca wozić, pozatym chciałbym zyskać trochę miejsca w bagazniku na wyjazdy wakacyjne. Żona widząc wielkość tego kufra już wspomina co bym mozna w takim razie wziąć jeszcze....

. Używki dojazdówki oryginalne z naszych Rav kosztują 350-400 i nie wiadomo skąd pochodzą więc takiej nie kupię ale nowe są od 550 więc chyba taką nabędę. Pianka wypełniająca była by fajna nie mam pojęcia skąd ją zdobyć.
Edit: Te dodatkowe rzeczy (podnośnik, kompresor, klucz do kół itp) nie wchodzą do wnętrza koła ale dobrze się wpasowują po bokach. W środku to miałem w zimie torbę z łańcuchami.