Dziś przetestowałem, bo normalnie między zegarami nie podglądam radia. Wszystko się wyświetla jak trzeba. Nadajnik DAB w Warszawie jest na Pałacu Kultury, a mnie zaczyna mocniej przerywać ok 50km na północ od wspomnianego Kauflandu. Z tym małym zasięgiem to bez wątpienia coś masz uwalone. Albo ktoś kombinował z radiem lub anteną, albo jeszcze inne niechciane rzeczy.
Czyli jest nadzieja, że to może normalnie działać

Możesz sprawdzić, jaką masz wersję oprogramowania radia? Jak byłem w ASO, to stwierdzili, że mam najnowszą wersję. Odnoszę wrażenie, że to działało lepiej przed przeglądem, kiedy pewnie wgrali mi aktualizację.
Przyszło mi na myśl, że firma na "T" mogłaby opublikować kody źródłowe do oprogramowania, jakie instaluje w multimediach to szybko okazałoby się, że to może działać sprawnie i bez dziwnych zachowań

I pare bledow w tlumaczeczeniu:
On / Off powinno byc wlacz/wylacz.
A jest NA i PO ZA
Na szczęście tam się rzadko zagląda, a nawet jeśli muszę, to staram się nie tego nie zauważać, bo mi żołądek ściska jak to widzę

Przyszło mi na myśl, że przełączę język na angielski i zobaczę, czy może te głupie komunikaty koło prędkościomierza zaczną znikać. Skoro tak się przyłożyli do tłumaczenia, to kto wie, co jeszcze sp... zepsuli przy okazji.
Wiem, że to mało prawdopodobne, aby zmiana języka cokolwiek zmieniła, ale jak przypomnę sobie cyrk z wgrywaniem wiosennej aktualizacji map to chyba już niewiele mnie tu zaskoczy