Autor Wątek: Toyota touch 2 with GO (MM16) Software Update TLS - 6.20.0SPW(L/H) - FREE UPDATE  (Przeczytany 24900 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online obwd-crash

• Toyot Pełzający
  • **
Pamiętam jak pare lat temu w Polsce autoryzowany serwis pewnej marki kazał sobie płacić za naprawe wady fabrycznej do której przyznał się producent - ale nie w Polsce. Jechali do najbliższego serwisu w Niemczech, a tam częsci były za darmo a robozna za 25% ceny, pomimo tego że auta miały powyzej 10 lat.
Auris II HSD 2013 Prestige

Offline dziubas

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Corolla 2.0 HB
Nie gryzie się z polską rejestracją?
nie, oprócz polskiego mam konto na stronie niemieckiej i holenderskiej,  musisz mieć tylko inny adres mail dla każdego konta
Corolla 2.0 HB Style 6X1 MY2024

Offline topoll

• Toyot Spamer
Nie gryzie się z polską rejestracją?
nie, oprócz polskiego mam konto na stronie niemieckiej i holenderskiej,  musisz mieć tylko inny adres mail dla każdego konta
Dzięki
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
U mnie mimo innych adresów problem wystąpił w aplikacji MyT. Więc konto w Germanii traktuję jako "sklep do zasysania oprogramowania"  przy aktualnych problemach strony w PL.
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline krzysztofbr

• Toyot Leżący
  • *
hej u mnie jest wersja 4.30.0L , to rozumiem że robię to samo jak Ty tylko biorę z tego linku co jest wyżej z napisem L ?
i wtedy zaktualizuje do wersji 6.20
heja, i jak udało Ci sie podniesc wersje? mam dokladnie to samo do uprate 4.30.0L

Offline krzysztofbr

• Toyot Leżący
  • *
hej u mnie jest wersja 4.30.0L , to rozumiem że robię to samo jak Ty tylko biorę z tego linku co jest wyżej z napisem L ?
i wtedy zaktualizuje do wersji 6.20 ?

mialem dokladnie identyczna sytuacje podnioslem wersje do 6.20, pakiet z napisem L

Offline sorbifer

• Toyot Pełzający
  • **
Czy ktoś wie kiedy Sklep Toyoty w Polsce będzie czynny by pobrać sobie nową wersję nawigacji i mapy? Ile to już miesięcy sklep leży i nie działa? :(
Zastawa, Polonez, Palio Weekend, Corolla Verso, Auris 2 TS

Online Colin

• Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
TCE nie określiło żadnej oficjslnej daty zakończenia prac
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
...i słusznie, w statystykach zapiszą sobie "jeden błąd w ciągu roku" :) I to jest bezawaryjność systemu!  :cool:
Do kolegi @sorbifer, załóż konto na toyota de, wszyskto ściągniesz i więcej nawet niż u nas, szybko, za darmo i bezproblemowo.
« Ostatnia zmiana: 25 Sierpnia 2023, 22:52:28 wysłana przez Krisman »
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline Dankox

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Toyota C-HR
Witam Wszystkich jestem tu nowy i szukam alternatywnego rozwiązania.
Dokonałem aktualizacji oprogramowania i wyświetla mi teraz wersje V6.20.0SPWL jednakże na stronie Toyoty w trakcie weryfikacji oprogramowania ( wpisuję 6.20.0SPWL ) mam komunikat, że Wprowadzony numer wersji jest nieprawidłowy dla tego produktu.

Offline Dawid.P

• Początkujący
  • Samochód:: Avensis
Hej,

Całkiem niedawno została wydana aktualizacja softu do radia Toyota Touch 2 z modułem nawigacji - 6.20.0SPWL / 6.20.0SPWH. Aktualizacja dostępna jest dla wszystkich, którzy maja radio z nawigacją wersji 6.XX. Nie wiem czy działa upgrade z wersji 4.XX ale nic nie szkodzi sprawdzić. Aktualizacja nie zmienia wersji bazy danych map jakie sa w radiu.

Link do softu:
Wersja LOW: https://d24bc9lyrt5en5.cloudfront.net/estore/products/Toyota/Software/16MM_TLS_Low.zip
Wersja HIGH: https://d24bc9lyrt5en5.cloudfront.net/estore/products/Toyota/Software/16MM_TLS_High.zip

Czas aktualizacji: 10-15 minut

Instrukcja instalacji: formatujemy pendrive USB jako partycje FAT32 i wrzucamy na niego całą zawartość właściwego pliku ZIP. Potem idziemy do auta, włączamy silnik, czekamy na uruchomienie radia i wkładamy pendrive. Po 1-2 minutach wyskoczy ekran z aktualizacją i dalej postępujemy zgodnie z komunikatami na ekranie.

Witam,
mam wersję Oprogramowania 6.13 OWH ( identyfikator map z 2019v1). czy jeden z powyższych linków u mnie zadziała jeżeli tak to który?
z góry dzięki za odp.
Pozdrawiam

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl