W czym problem? Bo nie rozumiem. Masz funkcje ale nikt nie karze Ci z niej korzystać. Ja wychodzę z założenia że lepiej mieć jak nie mieć… wtedy jak masz to możesz skorzystać jak Ci się zechce ale jak nie masz to nawet jak zechcesz to nie skorzystasz

Kolejna rzecz że jak masz ten system to masz czujniki które działają do 1.5m do około auta. Mało tego - masz kamerę z przodu która pomaga mimo ze z automatycznego parkowania nie musisz korzystać aby widzieć co się dzieje z przodu pojazdu…
W niższym pakiecie masz najwyżej czujniki parkowania.
I szczerze jak bym miał te wszystkie czujniki i kamery do okola pojazdu to chciałbym mieć w cenie system automatycznego parkowania… mało tego
Wkurzył bym się jak by TOYOTA kazała mi za niego dopłacać gdyby osprzęt do działania systemu był.
Rozumiem że nie którzy wolą za wszystko dopłacać extra…
Są takie marki np BMW tam mimo że masz super hiper system multimedialny to nie masz Apple CarPlay - to nie działa chyba ze kupisz subskrypcje miesięczną wtedy działa

ale czekaj czekaj czy wtedy auto które całościowo jest i tak drogie nie jest droższe i uboższe?
Toyota pakietuje bo dzięki temu za „mniej” może zaoferować „więcej” dzieki opryymalizacji produkcji i mimo obecnie chorych cen to ja to rozumiem bo
Gdyby nie to wierzcie - było by drożej…
Masz system który Ci nie odpowiada - proste
Wyłącz lub nie używaj…
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk