No i dodatkowo mam akcesoria do montażu chrome
Cytat: arsam2000 w 27 Maja 2023, 08:57:57Na to liczę ale realnie to flota więc nie wiem kiedy ogarną rejestrację No i dodatkowo mam akcesoria do montażu chrome, chlapacze i stopnie. Może zejść trochę.Stopnie na pewno w Mszczonowie ogarniają (może przez to stało prawie 3 tyg.), chromy raczej diler dokleja. Chlapacze nie wiem czy dostaniesz, u mnie dojdą dopiero, bo na razie nie ma na stanie
Na to liczę ale realnie to flota więc nie wiem kiedy ogarną rejestrację No i dodatkowo mam akcesoria do montażu chrome, chlapacze i stopnie. Może zejść trochę.
A nie jest tak że musi być zarejstrowqny żeby stopnie zalozyc?
Cytat: arsam2000 w 27 Maja 2023, 08:57:57No i dodatkowo mam akcesoria do montażu chromeA ja myślę, żeby zrobić u siebie dechroming:) co człowiek, to inny gust
Cytat: arsam2000 w 27 Maja 2023, 10:38:02A nie jest tak że musi być zarejstrowqny żeby stopnie zalozyc?Wszystko zależy od homologacji samochodu. Dodatkowe akcesoria muszą być montowane po rejestracji, jeżeli nie zostały uwzględnione przy homologacji danego modelu.
No właśnie, trzeba czekać.
Dzisiaj około 23 pojawił mi się status "Produkcja w toku".Żeby nie było, już zniknął i jest z powrotem "Zamówienie w toku/Przetwarzanie zamówienia".No i powiem szczerze nie wiem co myśleć...Na razie staram się się nie ekscytować tym.