Widzę, że nadal nie potrafisz czytać ze zrozumieniem…
Jak mnie oszukano lata temu w ASO Inter Car Nowak i policzono mi za regulacje zaworów w aucie w którym były już samoregulatory, napisałem do TMP (jeszcze nie było TCE) i kasa została mi zwrócona…
Widać nie tylko ja na nich narzekałem bo koniec końców odebrano im autoryzację, dla tego pisze, że trzeba działać bo jak się nic nie robi to zmiany nie będzie.
Oczywiście idioty z siebie nie będę robił i nie będę się rzucał tam gdzie wyraźnie w momencie zakupu zaakceptowałem warunki gwarancji.
Potrzebowałem „busa” i miałem do wyboru: Fiat, Opel, Peugeot, Citroen, Ford, VW, Toyota…
Forda i VW nie dało się już zamówić więc do wyboru została mi słynna K9 wiec wybrałem z logo Toyoty. Dla mnie nie jest to worek pieniędzy i z pełną świadomością wziąłem o 1 więcej żeby mogła sobie czekać na części…
Wiedziałem od początku, że łatwo nie będzie.
Na miejscu tych co mają opóźnienia nie pisałbym do TCE tylko bezpośrednio do Japonii, bo według mnie zarząd nie zdaje sobie sprawy z tego co się dzieje i jak działa TCE.
Uświadamianie innych np. poprzez forum, że Toyota nie dotrzymuje terminów dostawy, tez jest ważne.
A nie, czekasz rok czasu i dowiadujesz się, że jeszcze pół roku masz czekać… U konkurencji mogłeś już dawno odebrać w dodatku w innej cenie…
Jak dla Ciebie sprytem i profesjonalizmem jest najpierw zaakceptowanie warunków, a potem wymaganie czegoś więcej… to nie mam więcej pytań.
A w ASO jak na naprawie gwarancyjnej z jednego zrobiły się dwa, bez problemu upomniałem się o auto zastępcze bez limitu kilometrów. Jak potrzebuje to wymagam, bez sensu piany nie biję.
Kończąc fajne to jest, że gdziekolwiek napiszę „TCE” i/lub „fanboy” to zjawia się Ledziu.
Jak na zawołanie

.