Szanowny Panie
Tak, jak napisaliśmy w poprzedniej korespondencji zamówienia składane przez naszych Klientów są realizowane zgodnie z wynikającą z kalendarza tych zamówień kolejnością. Czas realizacji zamówienia zależy od wersji wyposażenia i specyfikacji.
Mi to mówi handlowiec a zatem mniej wiarygodne źródło.
Może handlowiec Ci powiedział jak jest a oni mi napisali, jak być powinno i jak twierdzą dla klienta że jest

nie wiem czy oni mają świadomość tego, jak tu na forum sobie przekazujemy kto kiedy dostaje samochód i jak bardzo to odbiega od rzeczywistości.
Pamiętam jak kiedyś miałem tak z internetem, że na infolinii dla nowych klientów mieli inne info niż na infolinii dla bieżących XD ja byłem po podpisaniu umowy ale jeszcze miałem niezamontowany internet i jak dzwoniłem do nich to musiałem wybrać czy jestem klientem czy jeszcze nie, no i w sumie po podpisaniu umowy to chyba tak, choć praktycznie to jeszcze nie. Wybrałem więc konsultanta dla nowych klientów i twierdził co innego niż pani która umawiała mnie na wizytę montażową. Jak mu to powiedziałem, to spytał czy ja jestem nowym klientem czy już jestem klientem tej firmy i jak wyjaśniłem mu sytuację to powiedział, że mnie nie słyszy i się rozłączył XD sorry za dygresję ale to właśnie tak wygląda