Cytat: apek w 31 Stycznia 2023, 20:34:27Ja jeżdżę „odwrotnym” napędem czyli RWD z samoczynnie dopinanym przodem i dlatego uznałem samo FWD za zbyt ryzykowny napęd dla mnie. Pojeździłem trochę FWD a potem AWDi i zdecydowanie pewniej poczułem się w AWDi. Ja nie miałem okazji poczuć „manewru Pertyna” ale przywołałem go gwoli rzetelnej informacji.NieToyotaWysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa już kilka razy przekonałam się jakie „bezpieczne” są FWD zimą na śniegu ratując się zaciąganiem ręcznego i celowym poślizgiem nadsterownym, żeby zapanować nad autem gdzie w RWD tak na dobra sprawę nie licząc kontry i zdjęcia nogi z gazu nie trzeba nic robić. Czyli jest nadzieja, że nie będzie tak tragicznie jak to sobie zaczęłam wyobrażać A parkujesz w garażu, czy pod chmurką?
Ja jeżdżę „odwrotnym” napędem czyli RWD z samoczynnie dopinanym przodem i dlatego uznałem samo FWD za zbyt ryzykowny napęd dla mnie. Pojeździłem trochę FWD a potem AWDi i zdecydowanie pewniej poczułem się w AWDi. Ja nie miałem okazji poczuć „manewru Pertyna” ale przywołałem go gwoli rzetelnej informacji.NieToyotaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie dokładaj/montuj tych Toyotowskich zabezpieczeń, nie będziesz mieć problemu z akumulatorem .
Cytat: KubaCamry w 31 Stycznia 2023, 22:46:42Nie dokładaj/montuj tych Toyotowskich zabezpieczeń, nie będziesz mieć problemu z akumulatorem .Mhmmm jak dobrze mi świta to BLE chyba miałam wrzucone w zamówieniu…
To BLE prawie na siłę wciskają…
Cytat: topoll w 01 Lutego 2023, 09:54:01To BLE prawie na siłę wciskają…I bardzo dobrze, że wciskają!
Chociaż ubezpieczenie będzie tańsze
Cytat: Ruda Wredna w 01 Lutego 2023, 17:05:34 Chociaż ubezpieczenie będzie tańsze Dlaczego tańsze?
Bywa, że firmy wymagają dodatkowego zabezpieczenia