Cytat: surrender w Dzisiaj o 14:16:49
Mogę tylko uzupełnić, że ta szmatka może być nawilżona zwykłą wodą i powinno zejść, tylko należy potem wytrzeć do sucha
Jasne, a jak złapie Cie zapalenie jakiegoś organu to weź Paracetamol i też po problemie....a po prau godzinach jak ból wróci to następna tabletka i znowu po problemie
Łoooo Panie, to do rodziców trzeba się udać z reklamacją, że coś nie tak im poszło w dziele tworzenia.
Ad meritum, nie powinno zardzewieć, fakt. Jak masz czas, pojedź do ASO, przetrą szmatką, wysuszą suszarką, może skrobną jakimś śrubokrętem, odtłuszczą benzynką i pędzelkiem mazną. Wypijesz kawkę, czy tam się podenerwujesz i tyle.
To samo możesz zrobić w domku popijając piwko/whisky/ whiskey/ burbona/ wódeczkę (sake, będzie w japońskim klimacie) czy herbatkę.
W mojej subiektywnej ocenie to jest naprawdę pierdoleta niewarta tych pism, Twojego czasu i tych postów. Szczególnie przy tym, co się dzieje z silnikiem Porsche po 150kkm - tam nic nie zardzewieje, zakonserwowane olejem wszystko. O takim Porsche piszę, co to za niego dwie i pół takiej Toyoty kupisz jak nie więcej.
Ja też sobie plastiki poprawiałem po montażu kamerki w ASO. Bo sam nie chciałem sobie spinek pourywać, to mnie panowie w ASO w tym wyręczyli - pourywali spinki za mnie...