Auto ciasne , z tyłu wyłacznie dla małych bachorków , lub małego psa. Jak każda hybryda mało pali w mieście jak jedziesz jak ślimak , a na autostradzie , lub S-ce żłopie jak każdy wolnossący silnik (chyba że jedziesz tak ,że cię tiry wyprzedzają )
Twoja pomoc w zakupie auta w stylu "nie kupuj tego auta bo mi się nie podoba!" jest bardzo pomocna
Bo widzisz każdy ma swój styl i gust

i jak byś radził swoim doświadczeniem to ok. ale widać że masz zerowe doświadczenie jeśli chodzi o C-HR

C-HRrka jest przeznaczona dla młodych małżeństw bez dzieci, ewentualnie z małymi dziećmi a nie jak napisałeś "bachorkami" (to też o Tobie świadczy!)
Kupują go małżeństwa z dziećmi już dorosłymi (bo ich stać

)
Brak Twojego doświadczenia wychodzi także z tego tekstu "Jak każda hybryda mało pali w mieście jak jedziesz jak ślimak"
Każdy doświadczony hybrydziaż wie że tylko dynamiczna jazda w mieście jest ekonomiczna a powolne rozpędzanie jest bardziej paliwożerne!
Ja kupiłem CH-Rkę świadomie i wiem jak auta używać, poprzednim autem był diesel bardzo oszczędny ale teraz toyotką ze Śląska nad Bałtyk 650km śmigam w 6,5 godziny (przepisowo) i to z małymi postojami a spalanie to 6,5litra. Hmmm! a dieslem było podobnie, tym bardziej finansowo

Jeden, jedyny minus to hałas na autostradzie ale tego byłem świadomy przy kupnie autka!