0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: marekj w 22 Maja 2023, 23:01:22Zdaje się, że chodziło o 500km ciągiem bez przerwy, a nie, że w ramach jednej podróży w ogóle.Dokładnie. Sam byłem autem np. W Katalonii.
Zdaje się, że chodziło o 500km ciągiem bez przerwy, a nie, że w ramach jednej podróży w ogóle.
Ja jeszcze kilka lat temu potrafiłem jechać całą noc gdzieś na wakacje, obecnie już bym się nie podjął. Przerwy teoretycznie robiłem zawsze, ale takie małe - na toaletę, papierosa.. po prostu rozprostować trochę kości. 5-10 minut i dalej w drogę
Jak widać same „dziadki” na forum
Taki forumowy "dziadek" by Cię w niejednej dziedzinie objechał "młodziaku". Może nie w dziedzinie fantazji bo tu rzeczywiście masz osiągnięcia. Zresztą za chwilę też będziesz "dziadkiem"
Cytat: przmor w 23 Maja 2023, 20:54:11Taki forumowy "dziadek" by Cię w niejednej dziedzinie objechał "młodziaku". Może nie w dziedzinie fantazji bo tu rzeczywiście masz osiągnięcia. Zresztą za chwilę też będziesz "dziadkiem" Z pewnością… w jeździe nad morze z Krakowa z noclegiem w Łodzi i zapasem ugotowanych jajek .Z tym dziadkiem to fantazjujesz… synek ma dopiero dwa tygodnie więc trochę lat bez marudzenia przede mną.
Cytat: KubaCamry w 23 Maja 2023, 22:04:58Cytat: przmor w 23 Maja 2023, 20:54:11Taki forumowy "dziadek" by Cię w niejednej dziedzinie objechał "młodziaku". Może nie w dziedzinie fantazji bo tu rzeczywiście masz osiągnięcia. Zresztą za chwilę też będziesz "dziadkiem" Z pewnością… w jeździe nad morze z Krakowa z noclegiem w Łodzi i zapasem ugotowanych jajek .Z tym dziadkiem to fantazjujesz… synek ma dopiero dwa tygodnie więc trochę lat bez marudzenia przede mną.Mój syn się dopiero co urodził a już ma 28 lat Ani się obejrzysz a Twój też będzie dorosły. Czas szybko biegnie, za szybko...