Jestem po ostatnich testach i wygląda to następująco. Jedno USB-C (tył) trochę ładuje, drugie nie. Z tym, że bilans dodatni jest, jakby to ująć, jak szybkość spadającej inflacji w naszym kraju

. Ktoś widział, ktoś słyszał, ale generalnie lipa. Ale żeby nie było tak prosto to w poprzednich testach ładowało drugie, a pierwsze nie :D.
W podłokietniku żadne nie ładuje. Oczywiście opisuje dla telefonów z baterią powyżej 4000mAh.
Jak podłączę telefon z baterią 4000mAh i mniej to ładowanie jest w miarę ok (1% w ciągu 1min).
Na pewno nie ma szybkiego ładowania po kablu o czym mogłoby świadczyć 3A opisane w instrukcji.
Jeśli chodzi o bezprzewodowe ładowanie to przy podłączonym AAW z mapą i Spotify po 300km bilans na plus. Niewiele, ale zawsze. Testowane na S21 i S23.
Klikanie, aby włączyć Qi, nic nie daje.
Dzisiaj otrzymałem lakoniczną odpowiedź z centrali w temacie Qi, że na Iphone12 działa, a S23 jest do pupy i dlatego nie działa

. Gorąca prośba do posiadaczy Iphone12 o sprawdzenie czy faktycznie mogą "trzyklikiem" włączyć opcję szybkiego ładowania bezprzewodowego u siebie, za co z góry dziękuję.
boniu, tak właśnie próbowałem to włączyć. U Dealera Toyoty w żadnym aucie nie udało się tego aktywować na różnych telefonach.
grubar, czy udało Ci się włączyć szybkie ładowanie bezprzewodowe na IPhone13?
firek, z tego co zauważyłem to rozłączanie się ładowania podczas jazdy może być wynikiem przesuwania się lub podskakiwania telefonu na podstawce i cewka, która jest ruchoma, próbuje znaleźć odpowiednią pozycję względem telefonu.
apek, wg instrukcji ładowanie Qi powinno działać z moimi telefonami, a nie działa

i dlatego próbuje to rozwikłać. Czy Twój telefon ma opcje ładowania bezprzewodowego?
Markid, A52 ma baterię 4500mAh, więc skoro działa u Ciebie, powinno działać i u mnie. Dzięki za Twój przykład.
Bardzo dziękuję wszystkim za podzielenie się Waszym doświadczeniem i chętnie przeczytam kolejne spostrzeżenia.