Rzeczywiście jest czytelnie wyjaśnione, jak przejść weryfikację, ale nadal u mnie nic z tego. Ja mam jakąś inną, chyba starszą wersję MyT, choć opcje są zupełnie podobne. Nowszej wersji w sklepie Play dla mnie nie ma, a w opcjach mojej aplikacji MyT nic nie ma, żeby można było przejść weryfikację. I nie pamiętam, żeby była taka możliwość, kiedy 1,5 roku temu zakładałem we smartfonie konto MyT. Mam w MyT wszystkie dane, przebieg i lokalizację auta, zapisywane trasy, terminy przeglądów itp. Brakuje mi tylko dwóch opcji. 1. - zarejestruj urządzenie multimedialne -, którego od początku nie mogłem przejść i aktywować, bo nie zgadzały się modele urządzeń multimedialnych w MyT z wyświetlaczem w moim aucie, no i 2. - weryfikacja auta -, której też nijak nie wiem, jak zrobić. W linku, shark..., weryfikacja jest na etapie zakładania konta w MyT. Ja nie pamiętam, żebym miał taką możliwość, jak zakładałem konto. Nie było wpisywania przebiegu auta, jak w podanym linku. Wpisałem tylko VIN i pojazd został zarejestrowany w Myt, a przebieg wpisał się automatycznie i cały czas się aktualizuje. No, a teraz to na tym koncie nic nie mam, żeby zweryfikować pojazd

Dopytam się jeszcze dokładnie przy najbliższej okazji w ASO, może coś doradzą, choć w tym ASO różni panowie są