Gdzie byłeś kiedy pytałem

:
Czy ktoś ma takie zdjęcia albo czy ma zamontowane takie niefabryczne nadkola i może je pokazać oraz powiedzieć jak one zostały zamontowane?
To nadkole ma 2 fabryczne otwory na montaż plus zaczepy na rant nadkola. Jeśli trzymają się u ciebie bez przykręcania tylko na zaczepy to super! U mnie instalator zdecydował się jednak wykorzystać te otwory i przykręcić nadkola jak ich producent to przewidział choć mu wspominałem, że jeśli można tego uniknąć to żeby tego nie robił.
Przy okazji - masz jeszcze Yarisa? Jak się sprawują te nadkola po 4 latach? Możesz wrzucić zdjęcia?
Poza tym nie wygląda to fajnie na tych zdjęciach - nie jest to idealnie dopasowane.
O przepraszam - to o mnie mówią "pie%*&@#$y esteta"

- będę musiał to prostować i prosić aby mówili tylko "esteta" bo jak widać wychodzi na to, że wiele potrafię znieść

...
A poważnie - to nadkola Florimex - producent głosi: "Jesteśmy producentem nadkoli samochodowych z tworzyw sztucznych: ABS – PVC i PE od 1983 roku. Wysoką jakość naszych wyrobów zawdzięczamy wieloletniemu doświadczeniu, co potwierdził Przemysłowy Instytut Motoryzacji."
Innych nie ma i chyba nie będzie - są takie jakie wychodzą z fabryki. Można sobie trochę pomóc opalarką ale to nie są to idealne nadkola z ASO Toyoty - i zważywszy na ten fakt plus na wiek auta plus na dziury w mojej E11 myślę, że jest ok jak na stan w 2023 roku.
PS. Wieczorem wrzucę fotki 'niefajnie wyglądających nadkoli'