Dzięki za informacje. Wymieniałem lusterko kierowcy i zastanawiałem się czy przy tej okazji nie wymienić od razu na lusterka podgrzewane - ale mam zwykłe czarne matowe lusterka i nigdzie nie znalazłem takich z podgrzewaniem. Podejrzewam, że to 'podstawowe' lusterko a podgrzewanie znajdziemy pewnie w lusterkach lakierowanych - ktoś może potwierdzić?
Zawsze można sprawdzić po numerach, to że nie znalazłeś nie znaczy że takich brak. Są w YI też takie były. Proszę numer i opis >87910-0D260 OUTSIDE REAR VIEW MIRROR-ELECTRIC REMOTE CONTROL(BLACK)W/HTR (11/2005 - 11/2008)
Szkoda, że są problemy z urywaniem zaczepów obudowy lusterka bo można by kupić podgrzewane z lakierowanymi obudowami i po prostu je zamienić obudowami. Jednak co podgrzewane to podgrzewane w naszym klimacie - mam takie w E11 i nie wiem jak się przyzwyczaję do ich braku w XP9.
Ja przekładałem i trochę się pobawiłem i w jedynym nie wyłamałem nic, w drugim jeden zaczep był już wyłamany na lusterku> a było oryginalne nie ruszane. Niektórzy widzę mają te obudowy na silikonie i wcale się tym nie przejmują. Trzeba uważać na korozję na sprężynie i ślizgu bo czasami jest tak zaawansowana że strasznie hałasują > skrzypią/szurają przy składaniu.
Trochę cieprpliwości i dasz radę. Ja to ściągam z lusterkiem na kolanach, na aucie jest trudniej , takie moje zdanie.