Autor Wątek: Ile czekaliście na swoje Camry  (Przeczytany 2059 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Republican Space Ranger

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: X
Ile czekaliście na swoje Camry
« dnia: 16 Lipca 2023, 19:29:01 »
Witajcie. Nie widzę działu powitalnia to przywitam się tutaj. Wątku  takiego na tym dziale też nie znalazłem to zakładam nowy. Ile czekaliście na swoją Camry od momentu złożenia zamówienia. Mnie mija za chwilę rok, termin odbioru w umowie do końca lipca ale już wiem, że nie ma szans i w sumie to za bardzo nie wiem kiedy. Podczas złożenia zamówienia nikt mnie nie poinformował o możliwościach aplikacji MyT w zakresie śledzenia zamówienia, w sumie nikt nawet mi nie powiedział, że coś takiego jest a i ja niezbyt się takimi rzeczami interesuję. Więc jak już doczytałem o tej aplikacji w necie to zainstalowałem ale u dealera twierdzą, że teraz to już zamówienia śledzić nie mogę i nie wiedzą jak zrobić, żeby działało w MyT. Więc pal licho to. W połowie maja moje auto miało być w produkcji, ale chyba taką odpowiedź dostałem, żebym się odwalił i głowy nie zwracał. Tydzień temu podszedłem się zapytać, pan stwierdził, że jest w fabryce cokolwiek to znaczy (w sensie wyprodukowany i czeka na transport?). Czyli zakładając, że nikt mnie znowu nie zbył dostawa auta i odbiór to najszybciej 2-3 miesiące (zapewne bardziej 3). O ile w ogóle zostało wyprodukowane. Dlatego tak z ciekawości pytam, ile Wy czekaliście na swoją Camry? Wyprzedałem się nieco z samochodów i nie ma czym zbytnio jeździć ;).

Offline topoll

• Toyot Spamer
Odp: Ile czekaliście na swoje Camry
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Lipca 2023, 20:07:01 »
Napisz do BOK TCE: klient@toyota.pl
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

Offline trepek

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Lipca 2023, 21:55:58 »
Dziwne, w styczniu 2023 zamawiałem Camry Exe + VIP i samochód od 2-3 tygodni czeka w Mszczonowie. Camry odbierać nie będę bo się trafił ES :) Więc jak masz dość czekania to pewnie mógłbyś zapytać jakiegoś dilera o moje. Kolor czerwony, środek kremowy. Full wypas z JBLem.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Lipca 2023, 22:43:07 »
U mnie w korpo czas oczekiwania na Camry to 3 miesiace.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Offline Japancarfan

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Camry XV70
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Lipca 2023, 00:14:27 »
Dziwne, w styczniu 2023 zamawiałem Camry Exe + VIP i samochód od 2-3 tygodni czeka w Mszczonowie. Camry odbierać nie będę bo się trafił ES :) Więc jak masz dość czekania to pewnie mógłbyś zapytać jakiegoś dilera o moje. Kolor czerwony, środek kremowy. Full wypas z JBLem.
Czy może to ta ?https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/toyota-camry-nowa-toyota-camry-my23-wersja-executive-ID6FBUXU.html
Edit: Nie to nie ta, brak JBL
« Ostatnia zmiana: 17 Lipca 2023, 00:20:00 wysłana przez Japancarfan »

pireus

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Lipca 2023, 10:30:36 »
Czy może to ta ?https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/toyota-camry-nowa-toyota-camry-my23-wersja-executive-ID6FBUXU.html
Edit: Nie to nie ta, brak JBL
Kolega kupił Lexusa.
Camry odbierać nie będę bo się trafił ES
« Ostatnia zmiana: 17 Lipca 2023, 10:32:11 wysłana przez pireus »

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Lipca 2023, 11:28:53 »
Moja też czerwona emotional red 3 kolor 3U9 (w folderze na stronie ciągle widnieje emotional red 2 3U5) ale bez VIP bo zależy mi na składanej kanapie i czarna tapicerka bo się lepiej starzeje a nie kupuje na firmę więc trochę nią pojeżdżę. Jak zamawiałem mówiono mi, że rok. Natomiast jestem zdziwiony, że Wy macie tak szybko, bo moja to się widzę w tych 12 miesiącach raczej nie zmieści. Natomiast odkupy z obecnych ofert dealerów mnie nie interesują bo każdy jeden już po kilka tysięcy chce dorobić.

Offline Japancarfan

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Camry XV70
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Lipca 2023, 11:30:41 »
Wiem że kupił ES, w pierwszej chwili myślałem że to kolegi auto pierowtnie zamówione i teraz wystawione przez dealera ale nie zgadza się specyfikacja opcji.

Offline Zibil79

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Toyota Camry
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Lipca 2023, 21:57:21 »
U mnie zamówienie 10.05 2022 a odbiór 04.06.2023. Camry Prestige.

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 17 Lipca 2023, 22:22:51 »
Czyli czekałeś 13 miesięcy. Dobra, zobaczymy jak to u mnie będzie. Myślałem, że pojeżdżę jeszcze w wakacje a tu się szykuje, że w najgorszym razie na zimówkach z salonu wyjadę prosto na sól.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl