Witajcie. Nie widzę działu powitalnia to przywitam się tutaj. Wątku takiego na tym dziale też nie znalazłem to zakładam nowy. Ile czekaliście na swoją Camry od momentu złożenia zamówienia. Mnie mija za chwilę rok, termin odbioru w umowie do końca lipca ale już wiem, że nie ma szans i w sumie to za bardzo nie wiem kiedy. Podczas złożenia zamówienia nikt mnie nie poinformował o możliwościach aplikacji MyT w zakresie śledzenia zamówienia, w sumie nikt nawet mi nie powiedział, że coś takiego jest a i ja niezbyt się takimi rzeczami interesuję. Więc jak już doczytałem o tej aplikacji w necie to zainstalowałem ale u dealera twierdzą, że teraz to już zamówienia śledzić nie mogę i nie wiedzą jak zrobić, żeby działało w MyT. Więc pal licho to. W połowie maja moje auto miało być w produkcji, ale chyba taką odpowiedź dostałem, żebym się odwalił i głowy nie zwracał. Tydzień temu podszedłem się zapytać, pan stwierdził, że jest w fabryce cokolwiek to znaczy (w sensie wyprodukowany i czeka na transport?). Czyli zakładając, że nikt mnie znowu nie zbył dostawa auta i odbiór to najszybciej 2-3 miesiące (zapewne bardziej 3). O ile w ogóle zostało wyprodukowane. Dlatego tak z ciekawości pytam, ile Wy czekaliście na swoją Camry? Wyprzedałem się nieco z samochodów i nie ma czym zbytnio jeździć

.