Myślę, że tylko tak wybitny fachowiec jak Ty, nie zrozumiał, że chodziło mi o lewarek zmiany biegów.
Jak sobie to wszystko podsumujesz to co mamy ?
Piszesz, piszesz a potem między słowami wychodzi skrajny laik motoryzacyjny ze słowotokiem. Nie musisz mieć tego napisane na czole wystarczy wczytać się w głupoty które wypisujesz. Więc na drugi raz jak znajdziesz u siebie skrzynie biegów pod kierownicą, albo będziesz chciał kupić nowego isfa który nie istnieje a potem 2 razy zapłacić VAT od niego to nie chwal się na forum bo chyba są też tu osoby jak domniemań które poznałeś osobiście i trochę wstyd.
Wstyd! to jest ściągać do Polski taki złom, że nie masz odwagi podać jego nr Vin.
Tyle mam Ci do odpisania w temacie wstydu.
Każdy normalny zrozumiał, że chodzi mi o lewarek zmiany biegów. Ty w swoim życiu naoglądałeś się tyle złomów ze skrzyniami w przedziale pasażerskim, że nie dziwię się, że wziąłeś moją wypowiedź dosłownie.
Na temat vat’u przepisów celnych itp. wiem tyle, że po auto udaje się do salonu, a nie tak jak Ty na złomowisko w UE lub USA. Więc każdy może połączyć kropki i ustalić kto ma większe korzyści ze swojej wiedzy.
Masz „swój” wątek nt. złomów z USA i tam sobie śmieć na mój temat. Będzie fajnie jak odniesiesz się tam rzetelnie do moich obliczeń i przedstawisz nam jaki mamy budżet na tego Lexusa GX, tak żeby na gotowo wyszedł tyle co nowa Rav4. Przedstaw nam wyliczenia i zobaczymy jak bardzo się pomyliłem w obliczeniach. Bo masz tam to konkretnie przedstawione na konkretnych kwotach i nigdzie tam nie jest VAT policzony dwa razy. I następnym razem jak masz coś do mnie to podaj najpierw vin, złomiarzu. Bo przez takich ja Ty, to się śmieją z Polaków, że złom do kraju ściągają więc niezła bieda tam musi być…