KRISSO Twój plynie Euphrates Highway 17.02 był w livorno we Włoszech 1.03 wpływa do Portbury a w zeebrugge pokazuje że jest 4.03.2024
A skąd masz takie informacje? Jak to sprawdzasz? Skąd posiadasz info, na którym w ogóle statku jest mój pojazd?
Parę postów wcześniej ktoś powklejał linki statków które przybywają do zebruge. Gdy dostajesz SMS że pojazd oposcil fabryke tzn ze wyplynal prawdopodobnie dzień wcześniej lub 2 z portu w Nogoya lub....nie pamiętam nazwy. Szukając swojego statku znalazlam wasze.
https://www.vesselfinder.com/vessels/details/9604926Tu masz pozycje swojego 11ego wyplynal 13 dostałeś SMS czyli się zgadza. Obecnie Twoja ravka jest gdzieś na Gibraltarze:) zawsze fajna wiedza nie trzeba żyć w niewiedzy obecnie wszystkie Starki oplywaha Afrykę i transport wydłużył się srednio o 10 dni. Dodatkowo n forum lexusa wyczytałam dziś że ktoś dostał SMS tak jak ja i być może namierzyl mój statek który 4ego marca będzie w Portbury i dalej do zebruge czyli pewnie 6 03 w zebruge (jeszcze nie widnieje w przypływających żeby potwierdzić) ale już wiem żeby nie klikać bez sensu codziennie w aplikacji czy zmienił się status
Napisałam do Toyoty czy utrzymują znowu termin 6.03 w mszczonowie. Odpisali po 1 dniu że jest nadal w transporcie morskim i obecnie termin w Mszczonowie to 18.03. Czyli 12 dni się obsunął termin. Napisz do nich też pewnie uściśla. Mi się zgadza z tym statkiem ... wychodzić będzie 12 dni na transport z belgii do PL. Szkoda liczylam że na święta będzie teraz widzę że już bez szans.