No więc Edytko "Mój" Heroic Leader wypłynął dziś z Singapuru i płynie do Sagunto więc zapewne dobrze wytypowałaś statek. Co dziwne zarówno marine radar jak i vesselfinder pokazują, że płynie przez morze czerwone i ma byc w Sagunto 04.04. Czy ten kurs przez kanał to zmyła?
Ciesze się że to ten ale nie ma go w Zapowiedziach w Bristolu ani w Zebruge na tych stronach co podałeś do końca było że mój będzie dawno już w porcie wogole się to mie pokrywało.ze stanem faktycznym.. dopiero jak np miał być 6.03 o 9 to o 9 zmienili na 8. Teraz dalej zmienione. A w tej drugieg figuruje jakby dawno dopytał a nie doplynal nawet:/ Widzę że pojawił się w zaplanowanych mój w zebruge ale w czorsj pisało 11.03 dzisiaj nuż 12.. cape town dalej figuruje że 12.04. Będzie w Zebbruge jak widać ze nawet do Anglii nie zdąży. Ale ja się cieszę że widzę stan na bieżąco. Chociaż wiem czego się spodziewać i nie uruchamiam wogole aplikacji
Sprarovv napisz jak się zmieni status jestem ciekawa czy od razu jak wpłynie czy dzień po;) żeby doprecyzowac
Na koniec ciekawostka dealer wczoraj napisał mi że z Toyoty Center ma info ze auro będzie w PL 3.04. Dzisiaj dostałam maila z tego samego "centrum" utrzymują że 18.03
A stoi w Anglii na kotwicy przy dobrych wiatrach w środę doplynie. Czy w 5 dni dostarcza do PL... nie sądzę