Okolice Mszczonowa. Z tego miejsca mają jakieś 10 min do składu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dzisiaj dostałem SMS, że samochód opuścił fabrykę (po 11 dniach). Nie potrafię namierzyć żadnego "samochodowca" w tamtym rejonie na którym ewentualnie mógłby się znajdować.
A może być też jakiś wcześniejszy. Mój się załadował tego samego dnia albo dzień później gdy dostałem powiadomienie że trafił do produkcji. Natomiast info że opuścił fabrykę dostałem tydzień po tym gdy trafił na statek.
Cytat: zbyra w 21 Marca 2024, 12:20:26Dzisiaj dostałem SMS, że samochód opuścił fabrykę (po 11 dniach). Nie potrafię namierzyć żadnego "samochodowca" w tamtym rejonie na którym ewentualnie mógłby się znajdować.Obstawiam wstępnie Gracefull Leader 20.03 wypłynal z Nagoya kieruje się do Singapuru 27.03 potem zobacz czy kieruje się do Sagunto lub Livorno jeśli tak to ten statek.Z dobrych wieści Athens jedzie faktycznie prosto przez kanał wiwf chyba przestają oplywac Afrykę wiec zdecydowanie o te 2 tygodnie przyspieszy transport nowym oczekującym.
Cytat: kapiszoniec w 21 Marca 2024, 12:46:42A może być też jakiś wcześniejszy. Mój się załadował tego samego dnia albo dzień później gdy dostałem powiadomienie że trafił do produkcji. Natomiast info że opuścił fabrykę dostałem tydzień po tym gdy trafił na statek.W 99% SMS przychodzi dzień lub. 2 po wypłynięciu od lat. Na forum lexusa dogłębniej o tym piszą. Tak samo jak z nazwą statku najczęściej na w nazwie Leader lub Highway ale Tal jak moj nazywał się King Quest i to był dobry typ. Nie widzę nic bardziej pasującego. Garceful jedzie z samochodam
Chyba że to był statek MORNING CINDY a nie Cape Town. MORNING CINDY z Nagoya wypłynął 02.02, ja sms-a dostałem 5.02
Edyta mówisz o tym statku? https://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:665638/mmsi:432930000/imo:9443073/vessel:ATHENS_HIGHWAYCiekawe czy koniec maja to realny termin odbioru.. ;-)
Rozmawiałem z moim sprzedawcą auto w Polsce ma być za 2tyg a za 4 w salonie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk