cześć, zarówno CELESTE ACE jak i EMERALD ACE, czyli statki, które u siebie obstawiałem, zmieniły swoje trasu i lecą na około Afryki. Wie ktoś czy taka trasa też wchodzi w grę, jeżeli chodzi o dostawę rav4 do Polski? I druga sprawa czy ktoś wie o co chodzi ze stroną:https://www.bristolport.co.uk/shipping/forward-movementsnie pokazuje żadnych nowych statków od miesiąca?
cześć,zarówno CELESTE ACE jak i EMERALD ACE, czyli statki, które u siebie obstawiałem, zmieniły swoje trasu i lecą na około Afryki.Wie ktoś czy taka trasa też wchodzi w grę, jeżeli chodzi o dostawę rav4 do Polski?I druga sprawa czy ktoś wie o co chodzi ze stroną:https://www.bristolport.co.uk/shipping/forward-movementsnie pokazuje żadnych nowych statków od miesiąca?PotwierdzamMoja RAV też płynęła na około Afryki do Sagunto, później Bristol i Zeebrugge.24 sierpień do 05 październik - taki jest czas dostawy z Japonii.
Ciekawe tylko czy w dwa miesiące wyrobi się do salonu czy raczej marne szanse :(
A jak dalej to u Ciebie wygląda? jak rozumiem 5.10 ZEEBRUGGE tak? a później? a może już odebrałeś auto?
Z moich 4 statków został tylko jeden. Reszta krąży po Afryce. Niestety mój Celeste Ace też miał obsuwę bo dwa tygodnie pływał po Japonii. Wyjdzie jakieś 8 tygodni samego rejsu.
No moja dzisiaj wyjechała z fabryki.RAV4 GR SPORT ===========================- 10.08.2024 r - zamówienie- 23.09.2024 r - mistyczna mapka na stronie- 09.10.2024 r - rozpoczęcie produkcji- 17.10.2024 r - wyjazd z fabryki
Cytat: zakum7 w 17 Października 2024, 14:25:31Z moich 4 statków został tylko jeden. Reszta krąży po Afryce. Niestety mój Celeste Ace też miał obsuwę bo dwa tygodnie pływał po Japonii. Wyjdzie jakieś 8 tygodni samego rejsu.Czyli Celeste Ace obstawiasz?
Cytat: czp w 17 Października 2024, 11:19:39No moja dzisiaj wyjechała z fabryki.RAV4 GR SPORT ===========================- 10.08.2024 r - zamówienie- 23.09.2024 r - mistyczna mapka na stronie- 09.10.2024 r - rozpoczęcie produkcji- 17.10.2024 r - wyjazd z fabrykiMoże MORNING CHARLOTTE ?? czy jakiś inny obstawiasz ?