Próbuję namierzyć statek ze swoją RAV4, ale nie wiem czy nie za wcześnie...01.08 - zamówienie24.09 - przetwarzanie zamówienia16.10 - produkcja23.10 - wyjazd z fabrykiPróbuję ogarnąć na stronie: https://www.bristolport.co.uk/shipping/forward-movementsI o ile dobrze ogarniam, że RAV4 wypływają z portu NAGOYA, to może jeszcze nie być widać na rozpisce statku do ZEEBRUGGE? PS. Wg centrali Toyoty, samochód na składzie celnym w PL będzie 13.12, odbiór do 31.12, ale salon obiecał że postarają, się zdążyć z prezentem przed świetami
W twoim przypadku chyba ten bym obstawiał GRACEFUL LEADER
Zakładając, że mój będzie 7.12 na składzie celnym PL to potrzebuje jeszcze, 20 dni przez Mszczonów aby dotrzeć do dealera - to jednak szansa na jego odbiór przed sylwestrem tego roku baaardzo maleje :(
Wiadomo ile czasu schodzi od dostarczenia auta od składu celnego do dealera ?Jak to u Was wyglądało ?
U mnie według umowy mam ostateczny termin odbioru do 30.01, a miała być produkowana w listopadzie - pomimo to dealer mówi, że jest szansa odbioru przed świętami bo wtedy się sprężają .Tymczasem auto zostało wyprodukowane już w październiku - to jakaś szansa na ten rok powinna jeszcze istnieć