Autor Wątek: Camry MR2025  (Przeczytany 132622 razy)

Online topoll

• Toyot Spamer
Odp: Camry MR2025
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Listopada 2023, 10:53:10 »
Przód masakra, tylko Lexusy mają brzydszy. Audi zostawili daleko w tyle, jak chodzi o brzydotę…
RAV4 V C+S AWDi Pure White.
Śnieżynka Raffi ;) https://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=55311.0

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
« Odpowiedź #16 dnia: 15 Listopada 2023, 10:54:04 »
Przód masakra, tylko Lexusy mają brzydszy. Audi zostawili daleko w tyle, jak chodzi o brzydotę…
Nie no. RAV4 w brzydocie raczej nie przebija. Nie przesadzaj…

Online topoll

• Toyot Spamer
Camry MR2025
« Odpowiedź #17 dnia: 15 Listopada 2023, 10:59:40 »
Nie ma ładnego grilla (poza Adventure) ale przynajmniej nie wygląda jak wieloryb w pogoni za Jonaszem. To jeden z czynników dlaczego zrezygnowałem z zakupu Lexusa. Dla mnie jest straszny. Parę lat temu najbrzydsza grill miały Audi. Teraz Lexus i niektóre modele Toyoty. Ale gust jak doooę, każdy ma swój.

Offline Japancarfan

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Camry XV70
« Odpowiedź #18 dnia: 15 Listopada 2023, 11:03:09 »
Nie ma jakiejs wtopy spektakularnej ale osobiscie wole stylistyke obecnej generacji. Tutaj na sile wlepili smaczki stylistyczne zeby upodobnic camry do priusa oraz chr i zapewne do nadchodzacej corolla ktora tez bedzie miec przednie reflektory rowniez w literke C. Jestem ciekaw jaka cena w Polskich salonach bedzie otwierala cennik. Obstawiam golasa miedzy 190 a 200k.

Offline Krisman

• Toyot Spamer
  • Samochód:: HTH
« Odpowiedź #19 dnia: 15 Listopada 2023, 11:05:29 »
Dla mnie rav4 jest zajefajnie fajna, jeśli chodzi o wygląd, serio :)
Lexus NX genialny *ten nowy
Ale Camry ta aktualna już jest słaba.
Każdy ma swój własny gust i nie ma co dyskutować.
Patrząc np. na niektóre "mody" z wykładziną czy dywanikami, mi się robi niedobrze, ale nie moje auto, nie moja bajka.
To jak z perfumumami, jeden zachwyca się, drugiego bierze na wymioty.
Zmiany, zmiany ,zmiany...;)

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #20 dnia: 15 Listopada 2023, 11:29:18 »
Dla mnie rav4 jest zajefajnie fajna, jeśli chodzi o wygląd, serio :)
Lexus NX genialny *ten nowy
Ale Camry ta aktualna już jest słaba.
Każdy ma swój własny gust i nie ma co dyskutować.
Patrząc np. na niektóre "mody" z wykładziną czy dywanikami, mi się robi niedobrze, ale nie moje auto, nie moja bajka.
To jak z perfumumami, jeden zachwyca się, drugiego bierze na wymioty.
Ta. Te wykladziny to masakra. Totalne bezguście. Ale co poradzisz.

Camry niestety idzie w strone Mercedesa. Mercedes robi odpust w srodku. A Camry na zewnatrz.

Online topoll

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #21 dnia: 15 Listopada 2023, 12:05:46 »
Jak rozumiem to rozmawiamy o fabrycznej Camry a nie indywidualnych modach dowolnego modelu.
Inteligentny człowiek nie ma problemu z rozróżnieniem tematu wątku. O indywidualnych modach można dyskutować w wątkach im poświęconych. Ale dyskusja to nie narzucanie swojej estetyki, tak poza wszystkim.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #22 dnia: 15 Listopada 2023, 12:06:58 »
Jak rozumiem to rozmawiamy o fabrycznej Camry a nie indywidualnych modach dowolnego modelu.
Inteligentny człowiek nie ma problemu z rozróżnieniem tematu wątku. O indywidualnych modach można dyskutować w wątkach im poświęconych. Ale dyskusja to nie narzucanie swojej estetyki, tak poza wszystkim.
Sorry ale topol ty jestes „miszczem” offtopu. Wiec nie bedziesz mnie pouczal w tej kwestii.

Online topoll

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #23 dnia: 15 Listopada 2023, 12:13:04 »
Sorry ale topol ty jestes „miszczem” offtopu. Wiec nie bedziesz mnie pouczal w tej kwestii.
Jak jest powód to zwrócę uwagę, nie jestem osobą która wie wszystko najlepiej więc nikogo nie pouczam w odróżnieniu od niektórych. Jest proste rozwiązanie, nie musisz czytać moich postów. Nawet więcej, podpowiem Ci, że jest coś takiego jak lista ignorowanych. Wtedy nie tylko nie będziesz ich czytał ale nawet oglądał. I będziesz miał spokój i nic nie będzie zakłócać Twojej estetyki. Szkoda życia aby takimi drobiazgami się irytować.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #24 dnia: 15 Listopada 2023, 12:14:01 »
Jak jest powód to zwrócę uwagę, nie jestem osobą która wie wszystko najlepiej więc nikogo nie pouczam w odróżnieniu od niektórych. Jest proste rozwiązanie, nie musisz czytać moich postów. Nawet więcej, podpowiem Ci, że jest coś takiego jak lista ignorowanych. Wtedy nie tylko nie będziesz ich czytał ale nawet oglądał. I będziesz miał spokój i nic nie będzie zakłócać Twojej estetyki. Szkoda życia aby takimi drobiazgami się irytować.
Zgloszone jako offtop.

Online topoll

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #25 dnia: 15 Listopada 2023, 12:20:33 »
Nie ma jakiejs wtopy spektakularnej ale osobiscie wole stylistyke obecnej generacji. Tutaj na sile wlepili smaczki stylistyczne zeby upodobnic camry do priusa oraz chr i zapewne do nadchodzacej corolla ktora tez bedzie miec przednie reflektory rowniez w literke C. Jestem ciekaw jaka cena w Polskich salonach bedzie otwierala cennik. Obstawiam golasa miedzy 190 a 200k.
Poza grillem jest niezła, te lampy w „C” mi się podobają. Wnętrze sympatyczne. Natomiast ceny pewnie zaczynać się będą od „2” na początku…

Offline Piwo

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #26 dnia: 15 Listopada 2023, 13:37:24 »
z plusow fajnie ze wolnossace 2,5 pozaostalo a nie paliwozerne 2,4t. kolejny plus ze w koncu 4x4 na elektryku bedzie dostepne czyli w koncu to samo co w rav4. pewnie dzieki temu bedzie mozliwosc ciagniecia przyczepy w koncu. ciekaw jestem ile bedzie wazyc podstawa. czy nadal 1600kg czy waga ostro w gore.
inna kwestia ciekawe jak bagaznik czy wiecej czy mniej. no i fajnie jakby szerokosci z tylu przybylo by trzech doroslych w koncu moglo jechac z tylu albo dwoch doroslych i fotelik. no i najwazniejsze czy pikadla beda mialy mozliwosc wylaczenia na stale.
szkoda ze uchwyty tylne w podsufitce nadal sa przy glowie. czemu  nie przesuneli ich o 30cm do przodu. nie rozumiem tej glupoty na prawde. na zakrecie musimy walic w to lbem bo sobie tak wymyslila toyota.
https://www.youtube.com/watch?v=Txa7aplsyqU&ab_channel=Raiti%27sRides
« Ostatnia zmiana: 15 Listopada 2023, 13:53:00 wysłana przez Piwo »

Offline Japancarfan

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Camry XV70
« Odpowiedź #27 dnia: 15 Listopada 2023, 16:13:33 »
2.4T podejrzewam ze pojawi sie w bliskim czasie i zastapi V6. Oczywiscie na USA tylko. Nazwą to pewnie Camry TRD. Moje przypuszczenia nic wiecej.

Online topoll

• Toyot Spamer
Camry MR2025
« Odpowiedź #28 dnia: 15 Listopada 2023, 16:21:29 »
Prędzej na EU puszczą 2.4T zamiast V6

KubaCamry

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 15 Listopada 2023, 16:46:58 »
Proponuje zacząć od siebie… radzisz innym, a sam tego nie robisz. :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl