Ja sie nawet nie dziwie. W katalogach Lexus/Toyota jest tyle bledow ze po odbiorze auta otrzymalem dwa darmowe przeglądy i znizke 4k brakowalo kilku rzeczy albo znyt wiele
Cytat: klaudiusz w 05 Września 2024, 08:07:30Ja sie nawet nie dziwie. W katalogach Lexus/Toyota jest tyle bledow ze po odbiorze auta otrzymalem dwa darmowe przeglądy i znizke 4k brakowalo kilku rzeczy albo znyt wielenie tylko w toyocie/lexusie
a na koniec zlikwidowali usluge online
ja kupilem samochod z konkretna funkcjonalnoscia, ktora przestala dzialac. owszem, poinformowali do kiedy bedzie dzialac, ale dowiedzialem sie o tym kilka lat po zakupie samochodu, a nie przed.
Bo w VW i Volvo, auta są w 100% zgodne z tym co zamawiałem.
ładuje profil GOŚĆ
Po pierwsze funkcjonalność ta była czasowa a nie dożywotnia. Po drugie czy straciłeś w związku z tym jakieś pieniądze? Kupując jakikolwiek samochód nikt nie przewidzi co będzie za kilka lat. Wszystkim właścicielom Opla, którym nie zrealizowano usługi on-line za opłacony czas, zwrócono pieniądze.
nie sadzilem, ze funkcjonalnosc skonczy sie po trzech latach...pieniedzy nie stracilem, stracilem funkcjonalnosc.
Cytat: Jacek14 w 05 Września 2024, 08:38:10ładuje profil GOŚĆProfil masz skojarzony tylko z telefonem? Ja mam z kluczykiem oraz telefonem i nie ma takich problemów,
nie sadzilem, ze funkcjonalnosc skonczy sie po trzech latach...