przysiadlem sie do nowej skody superb kombi by miec porownanie do nowej camry.
jakosc materialow ok, nienajgorsza. z przodu za kierownica w miare ale wydaje mi sie ze siedzenia ciut mniej komfortowe. mi przeszkadzal zaglowek, ktory zdecydowanie wysuniety byl do przodu (moze da sie nim odjechac do tylu, nie wiem, na pewno byl najwyzej jak sie dalo i mi przeszkadzal).
z tylu, co mnie zaskoczylo, na nogi tyle samo miejscaxo w camry a nie wiecej, i co mnie wkurzylo tak samo jak w camry siedzi sie za blisko drzwi i wali glowa w podsufitke z boku drzwi. no koszmar jakis. dla kogo oni robia te auta nie wiem. wspaniala rzecz to na pewno z tylu uszy opuszczane z zaglowkach o ktore mozna oprzec glowe i zasnac. mega rzecz. co do bagaznika suberb kombi taki se. myslalem ze wzrokowo bedzie ta super pojemna przetrzen bagazowa duzo wieksza niz w camry. nie rozni sie bardzo i co najwyzej faktycznie zaladunek bedzie bardzo ulatwiony.
takze ja sie troche zalamalem bo myslalem ze superb jest jednak wiekszym autem. a wiekszym nie jest. co najwyzej wystarczajacym dla rodziny. przydaloby sie znacznie wiecej miejsca na szerokosc z tyl,u by siedziska poprowadzic blizej srodka a nie drzwi.
a i jeszcze jedna uwaga negatywna. oparcie tylniej kanapy duzo mniej wygodne od camrowej. jakos zle wyprofilowane i czuc garby na plecach. o wygodzie mozna zapomniec.