Autor Wątek: Niespodzianki pod maską: zwierzak, taśma klejąca, uszczelka  (Przeczytany 849 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Axel99

• Toyot Chodzacy
Dziś otwieram kontrolnie maskę a tu oznaki wizyty zwierzaka. Ewidentnie widać ślady łap, piasek itd.
Na 1 rzut oka wizyta bez szkód, ale wiadomo wszędzie nie dam rady zajrzeć. Ciekawe o tyle bo rzadko auto stoi pod chmurką.

Pomarańczowa rurka która wchodzi w głąb auta tak jakby do środka kabiny ma jakąś taśma która jest odklejona. Nie wiem czy to łączyć ze zwierzem ale dziwne?

Dziwna sprawa której nie łącze ze zwierzakiem są defekty uszczelki maski na przodzie auta. Dwa ślady które wyglądają jakby przypalone. Też mało realne, a jeżeli to kamień to dziwne że lakier obok ma zero śladów.
Jest też pęknięcie które wskazuje chyba na wątpliwą jakość tej gumy. Zglosze to przy przeglądzie w Aso. Auto nie ma roku.
Co o tym myślicie?

Offline MB-benz

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: rav4 hybrid
Odp: Niespodzianki pod maską: zwierzak, taśma klejąca, uszczelka
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Grudnia 2023, 16:14:01 »
Ja znalazłem latem pod maską pióra po gołębiu ,chyba plastikowa pokrywa od silnika,  posłużyła kunie jako talerz do obiadu.

KubaCamry

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Grudnia 2023, 20:56:21 »
Ja znalazłem latem pod maską pióra po gołębiu ,chyba plastikowa pokrywa od silnika,  posłużyła kunie jako talerz do obiadu.
No to nie bądź świnia i wysmaruj jej ten „talerz” ketchupem, majonezem i musztardą.
Jak będzie się stołować i Ciebie to u mnie będzie spokój. :)

Offline EliotNes

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Rav4 V MY22
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Grudnia 2023, 09:35:57 »
Cześć. Załóż piszczyk ze stetoskopem. Ja założyłem po wizycie zwierza i poszarpaniu tej osłony ze znaczkiem T. Od tej pory spokój. Wcześniej miałem ten piszczyk założony w Reno Espas od wizyty zwierza. Przez 6 lat miałem spokój. Nie czekaj.
Selection FWD Skyview. Odebrany po 9 mies. 3 tyg.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl