Po otwarciu drzwi tajnym sposobem pozostanie pytanie: co dalej z zamkiem? Przecież nie można poprzestać na tym, że przywróci się możliwość otwierania samochodu pilotem, a zamek w dalszym ciągu będzie niesprawny. Liczyć na to, że zostanie naprawiony? A może lepiej od razu spisać go na straty i drzwi otworzyć "siłowo" i kupić nowy zamek?
@JagaFan17 - czy w przeszłości kiedykolwiek otwierałeś drzwi kluczykiem? A może zamek jest wymieniony i Ty o tym nie wiesz?
Wydarzyła mi się bardzo śmieszna sytuacja. Padła centrala centralnego zamka i gdy próbowałem zamknąć kluczykiem samochód o jakie było moje zdziwienie, że kluczyk nie pasuje do żadnych zamków. Sam tego nie zrobiłem, rok wcześniej auto było w ASO i tam wymienili imobilajser, kluczyk jedyny jaki mam z wyglądu został ten sam?

. Nie drążyłem tego tematu, bo nie używam kluczyka do otwierania i zamykania auta, wymieniłem centralę i zapomniałem o tym ale niesmak pozostał:). Teraz znów mi się to odezwało, coś z centralą albo pilotem, drugiego pilota nie mogę namierzyć bo to parę lat minęło, znów trzeba wymienić centralę.