Autor Wątek: Toyota RAV 4 - Ocena zaproponowanego leasingu  (Przeczytany 4207 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Online ostry2407

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Corolla Cross
Odp: Toyota RAV 4 - Ocena zaproponowanego leasingu
« Odpowiedź #30 dnia: 19 Marca 2025, 18:20:05 »
A VAT od sprzedaży CHR-a zapłaciłeś? Bo to o VAT w tych przepychankach chodzi.
Nie jestem na Vat

Offline marekj

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: Rav4 / C-HR
« Odpowiedź #31 dnia: 19 Marca 2025, 19:48:32 »
A widzisz. I to zmienia wszystko w tej materii.
Pozdrawiam
Marek

RAV4:

Offline Bigbluee

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Camry 24/25
« Odpowiedź #32 dnia: 19 Marca 2025, 21:09:33 »
robią o wszystko problemy, więc podziękuję.
Czyli już posmakowałeś tego zepsutego placka  :cool:

Offline jakubsiemaszko

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: RAV4 MY25 EXE
« Odpowiedź #33 dnia: 19 Marca 2025, 21:14:54 »
robią o wszystko problemy, więc podziękuję.
Czyli już posmakowałeś tego zepsutego placka  :cool:
Niestety tak, generalnie to mam wrażenie, że nawet w salonie, w którym zamówiłem auto zależało im, głównie używając presji czasu, na zamówieniu, a później wywalone, tak samo wygląda to z leasingiem, więc podziękuję.

Online ostry2407

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Corolla Cross
« Odpowiedź #34 dnia: 19 Marca 2025, 22:20:23 »
Nie kumam tych niektórych sprzedawców w Toyocie. Przecież to dla nich pieniądz. Kurczę ja w obu przypadkach przy zakupie w leasingu CHR i CC byłem naprawdę bardzo dobrze obsłużony i nawet Kinto mi nie wciskano. Jedynie co się zmieniło to przy braniu CHR na miejscu wypełniało się upoważnienie do użytkowania auta przez żonę a przy CC upoważnienie trzeba robić przez stronę i jest płatne 200zł. Ogólnie to sprzedawcy są naprawdę pomocni czego nie można powiedzieć o serwisie gdzie mają na ciebie wywalone.

Offline jakubsiemaszko

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: RAV4 MY25 EXE
« Odpowiedź #35 dnia: 19 Marca 2025, 23:00:46 »
Nie kumam tych niektórych sprzedawców w Toyocie. Przecież to dla nich pieniądz. Kurczę ja w obu przypadkach przy zakupie w leasingu CHR i CC byłem naprawdę bardzo dobrze obsłużony i nawet Kinto mi nie wciskano. Jedynie co się zmieniło to przy braniu CHR na miejscu wypełniało się upoważnienie do użytkowania auta przez żonę a przy CC upoważnienie trzeba robić przez stronę i jest płatne 200zł. Ogólnie to sprzedawcy są naprawdę pomocni czego nie można powiedzieć o serwisie gdzie mają na ciebie wywalone.
To jest też kwestia salonu i sprzedawcy, w moim przypadku to jest ANWA, która jest chyba najgorszym salonem w Krakowie, ale jedynie tam mieli na ekspozycji RAVkę z panoramą, więc stwierdziłem, że skoro już się nami tam sprzedawca zajął to złożę u niego zamówienie... Z perspektywy czasu porównałbym jeszcze oferty w innych salonach i złożył zamówienie tam gdzie jest najtaniej i bez skrajnych opinii, w przypadku Krakowa to jest Dobrygowski i po odbiorze (mam nadzieję bez przygód) na serwisy planuję już tam jeżdzić i zapomnieć o ANWIe.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl