Hejka,
Auto już nie długo trafi do produkcji to już dobry czas aby zapytać o kolejne rzeczy
1. Czy w MY24 poprawiona jest już wiązka z hybrydy która do tej pory korodowała ? jak nie to czy mogę w salonie prosić od razu o zabezpieczenie jej ?
2. Czy warto brać dodatki typu folia na klamki/lusterka/zderzaki ? te które oferuje toyota. W teorii jest ten bon 1000 zł do wykorzystania i zastanawiam się co wybrać

3. Ostatnio miałem kolejną jazdę testową, czy jest opcja wyłączenia dźwięku gdy system odczytuje znak ? nie chodzi mi o ten dźwięk jak się prędkość przekroczy tylko ten gdy piszczy jak zmieniają się znaki na drodze. W ciągu minuty potrafi po 10 razy pikać jak się znaki zmieniają.
4. Czy da się ustawić po przekroczeniu prędkości aby pikał np jak jest więcej niż 10 ? czy od razu musi to pikać według nowych standardów.
5. Przy zakupie auta proponowali mi od razu wykupienie pakietu serwisów. Niestety nie powiedzieli co wchodzi w skład takiego pakietu i co będzie serwisowane.
Czy ktoś może ma taki pakiet ? Musiał za coś dopłacać ? a może się nie opłaca tego pakietu i lepiej płacić co roku za serwis bo wyjdzie taniej. jak to jest ?
6. Zastanawiam się czy dokupić owiewki do szyb, czy to coś w ogóle daje ( po za tym że jak pada to można mieć troche szybę i tak otwartą ? ) . Ktoś ma te owiewki ?
7. Planuje również od razu dokupić komplet opon zimowych. Czy ten drugi komplet będzie skalibrowany z TPMS i będę mógł sobie sam przekładać opony i tylko w multimediach zmieniać komplety? No i w ogóle pytanie o to TPMS ( czujnik ciśnienia opon)
W teorii mam go w standardzie, mimo to jak konfiguruje auto na stronie Toyota.pl to można dołożyć TPMS za 800zł. To w końcu jest w standardzie czy nie ?
Narazie to tyle

jak mi się coś przypomni to znowu napiszę