To raczej nie jest problem z bezpiecznikami bo bezpieczniki sprawdzałem, podmienialem i nic to nie dało niestety, nawet akumulator odpinałem na ponad 30 minut i nic.
Dalej jest tak, że uruchomie samochód, gra radio, za jakiś czas (do minuty czasu) jest tak, że zawiesza się panel, choć dalej gra muzyka, przestaje pokazywać najświeższe dane np. o ładowaniu akumulatora hybrydy i czy podczas jazdy korzysta z akumulatora, silnika itp (czyli np. zdejmuje mogę z gazu a dalej pokazuje że korzysta z silnika/akumulatora zamiast zielona strzałka i jego ładowanie, nie mogę zmienić stacji radiowej na inną, muzyka dalej gra), po 2-3 minutach od zacięcia się panelu, następuje ponowne uruchomienie radia.
Ta aktualizacja softu to jest aktualizacja map, czy samego oprogramowania systemu multimedialnego? Raczej mam starą wersję, bo nigdy nie aktualizowaniem a mam samochód już 1.5 roku, podejrzewam że poprzedni właściciel też nie aktualizował, bo samochód jest poleasingowy.
Gdzie taką aktualizację pobrać? Też ciekawi mnie, czy się coś nie wykrzaczy podczas aktualizacji, jeśli radio samo się restartuje po jakimś czasie.