Pociągnętemat, może kogoś zainteresuje. Otóż wylądowałem z moim problemem w ASO, tam sprawdzili połączenia i elektrykę, stwierdzili że jest to na 100% wina samego radia. W związku z tym wymontowali mi samo radio i zaproponowali abym sam poszukał jakiegoś serwisu Panasonic (radio jest firmowane przez Matsushita) i spróbował tam je naprawić, ew. sami (ASO) mogą wysłać radio do specjalistycznego serwisu w Warszawie, oczywiście jeśli zapłacęza przesyłkęi obsługę. Niestety - w serwisie Panasonica w Katowicach powiedzieli mi że nic z tym nie zrobią (radio było zintegrowane z konsolą i po wymontowaniu nie ma z przodu żadnych "guzików", jedynie kawałek panelu z szczeliną na CD) i polecili odesłać do serwisu w Warszawie. Podejrzewam więc cięzkie boje o to radyjko, a uprzedzając być może nieszczęsliwe fakty mam pytanie - czy ktoś ma doświadczenia z montarzem w AVE '01 VVTi radia innego niż fabryczne? Wydaje sięto niemożliwe, forma i rozmiar panelu przedniego nijak sięma do standardowych radioodtwarzaczy...