0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A widzisz. Etui z magsefe nie mam tylko zwykłe - moze to robi różnicę
Aaaa, gupi jestem!!!! Pod etui mam blache włożoną bo czasami jeżdzę autem bez nawi i fona mocuję na magnetycznym uchwycie. Blacha nie ułatwia ładowania z całą pewnoscią.
Odkopię temat, u mnie z ip14pro ładowała ok, jak zmieniłem na 16promax nie chce ładować dłużej niż 20 sek; czy w etui magsafe czy bez niego, co ciekawe mam też yariskę z 2024 roku ( w sumie to fajniej się nią mi po mieście jeździ) , tam ładowarka indukcyjna ładuje bez problemu a telefon pasuje w etui jak "ulał". Ravka jest ok, ale zawsze jakieś kafel musi mieć.
Cytat: mart66 w 10 Lutego 2025, 15:08:42Odkopię temat, u mnie z ip14pro ładowała ok, jak zmieniłem na 16promax nie chce ładować dłużej niż 20 sek; czy w etui magsafe czy bez niego, co ciekawe mam też yariskę z 2024 roku ( w sumie to fajniej się nią mi po mieście jeździ) , tam ładowarka indukcyjna ładuje bez problemu a telefon pasuje w etui jak "ulał". Ravka jest ok, ale zawsze jakieś kafel musi mieć.Udało Ci się rozwiązać problem? Zmieniłem 13tke na 16tke i też 20s i mryga ładowarka. Bez znaczenia czy z czy bez etui.