Witajcie,
Jestem szczęśliwym posiadaczem Toyoty Camry 2007 ze Stanów (sprowadzona nowa w 2007). Od kilkunastu lat kiedy to ja jestem posiadaczem zauważyłem dziwne zachowanie i teraz znalazłem przyczynę, która zgodnie z biuletynem jest eliminowana przez odpowiednie Calibation ID.
Plik CUW z odpowiednim Calibration ID nawet posiadam, jednak w żaden sposób nie mogę zmusić oprogramowania do jego wgrania. Wszelkiego rodzaju loadery do Techstream nie umożliwiają uruchomienia CUW (Calibration Update Wizard). Znalazłem też wersję, gdzie udało mi się uruchomić CUW. Nie wiem czy to z powodu taniego chińskiego kabla MVCI, czy może właśnie tej wersji, ale po trzech laptopach i ładnych kilku godzinach siedzenia z nimi w samochodzie, po prostu się poddaję.
Oczywiście dzwoniłem tez to ASO Toyoty, do Toyota Poland, a nawet byłem w serwisie Lexusa. Niestety bez sukcesów.
Czy jest może ktoś w okolicach Warszawy, kto ma odpowiednią wersję zarówno Techstreama, CUW, jak i MVCI i jest w stanie takie CUW zaaplikować mojej Camry?
Z góry dzięki za namiary