Autor Wątek: Czynności obsługowe w ASO przy przeglądzie  (Przeczytany 3470 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Colin

• Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
Odp: Czynności obsługowe w ASO przy przeglądzie
« Odpowiedź #15 dnia: 26 Września 2024, 12:10:56 »
A to już u siebie w warsztacie nie serwisujesz tylko własne wozy do ASO wozisz???
Na forum lexusa mój znajomy dostał bezpośrednio od Ciebie namiary na Twój warsztat w okolicy Otwocka...
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

KubaCamry

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 26 Września 2024, 12:23:08 »
@ledziu (Piotrze lub Michale), korzystasz z ASO mając swój własny warsztat, serio?
Nie przyznajesz się do swoich działalności w obszarze motoryzacji na forum motoryzacyjnym jak inni obecni tu mechanicy i/lub właściciele warsztatów?
Wstydzisz się, czy może masz coś do ukrycia?
Żaden użytkownik nie może napisać, że czuje się oszukany po wizycie w ASO. Jak już napisze do jest laikiem?

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #17 dnia: 26 Września 2024, 12:24:18 »
@Colin. Jedno auto użytkuje w Gdańsku więc trudno mi mówić o ekonomii jak miałbym nim jechać 370km.do Otw.
A co do Lexa to tak jak najbardziej tak mogło być w szczególności jak jakieś starsze v8. Sporo aut z forum Lexa mi się przewija zresztą nie tylko z tego forum (bez reklamy) pomijając forum Toyoty no ale wiadomo czemu chociaż sądzę że średnio rozumiesz czemu  :-)
« Ostatnia zmiana: 26 Września 2024, 12:31:09 wysłana przez ledziu »

Offline Hisss

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Września 2024, 13:55:17 »
Akurat takim laikiem nie jestem...kierowca od prawie 30 lat, w tym czasie przerobiłem naście aut, coś tam na mechanice się znam, nie jeden olej sam sobie wymieniałem, wiem jak wygląda przerobiony olej po interwale około 10tyś km, a jak po interwale 4-5 tyś na przestrzeni jednego roku...

To co zobaczyłem u siebie, po rzekomej wymianie oleju, bardziej przypominało olej do smażenia placków, który nie był wymieniany przez całe wakacje, w jednym z nadmorskich barów szybkiej obsługi :p

Offline ghost2255

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: C-HR II
« Odpowiedź #19 dnia: 26 Września 2024, 17:36:48 »
To co zobaczyłem u siebie, po rzekomej...

Jesteś przywiązany do jednego ASO?
W Polsce jest wiele ASO Toyoty i nie trzeba jeździć zawsze do tego samego.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl