Chciałbym sprawdzić czy wszystko ok z pompą- jakieś rady jak ją zweryfikować, jakie powinno mieć cisnienie - proszę o podpowiedź- dzięki
Chciałbym sprawdzić czy wszystko ok z pompą- jakieś rady jak ją zweryfikować, jakie powinno mieć cisnienie - proszę o podpowiedź- dzięki
rozumiem ze chodzi ci o pompe paliwowa

)) dobrze jest doprecyzowac

))
w techstremie masz mozliwosc zrobienia testow podzespolow nie wiem czy bedzie tam wyswietlone cisnienie i musisz sie dowiedziec z materialow serwisowych jakie powinno byc cisnienie przewaznie jest to kolo 4 barow ale rozne auta maja rozne cisnienia .
ewentualnie manometr wpiac w instalacje i zobaczyc wtedy cisnienie , moze warto zobaczyc co jest w baku jak wyglada sitko troche mozolnej pracy . (moze paliwo slabe zlej wszystko i zalej cos dobrego moze jakis dodatek na poczatek to najmniej roboty)
chyba nie napisales nadal jakie masz auto , lub jestem nadal slepy .
nie spotkalem sie jeszcze zeby w p3 pompa paliwowa padla ale ja jestem amator takze coz. (chyba ze przy gazie lpg jesli jest odcieta pompa paliwowa na stale a ktos jezdzi tylko na lpg badz uporczywie na rezerwie to wtryski wtedy tez padaja - zapieka sie czasem )
ogolnie to chyba potrzebny ci ktos ogarniety w toyotach bedzie szybciej raczej.