Autor Wątek: Nie działają komendy głosowe w fabrycznej nawigacji  (Przeczytany 5113 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kraska62

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: CorollaCross PE
Odp: Nie działają komendy głosowe w fabrycznej nawigacji
« Odpowiedź #15 dnia: 03 Marca 2025, 09:45:14 »
część, byłem na serwisie gdzieś 2 tygodnie wcześnie tak jak pisałem wcześniej. Nic nie napisałem na forum ale nie bardzo było o czym . W serwisie aktualizacja się nie powiodła (niby serwery Toyota cos nie odpowiadały - chociaż miała to być aktualizacja z USB). W piątek zadzwonili do mnie że wezwą samochód (dali mi zastępczy) i zrobią to . Samochód wrócił gdzieś godzinę temu ale nie zdążyłem jeszcze sprawdzić. Ale jest coś ważniejszego. Zanim wezwali mnie do ponownej wizyty jako człowiek trochę niecierpliwy spróbowałem metody resetu całych multimediów. Trochę to trwało ale zaczęło działać (chociaż bardzo daleko temu asystentowi do doskonałości)  Jeszcze dzisiaj zobaczę co po tej aktualizacji to napiszę . Pozdrawiam

Offline grundsiek@wp.pl

• Prawie Toyot
  • Samochód:: Corolla Cross
« Odpowiedź #16 dnia: 10 Lipca 2025, 11:06:48 »
Witam wszystkich. W mojej Corolli CC z września 2024 roku mam podobny problem w fabrycznym modemie komunikacji po podaniu komendy zadzwoń do kontaktu pani mi mówi, że nie można przetworzyć polecenia głosowego. Dzisiaj jade do serwisu na przegląd wiec zobaczymy co z tym zrobią.
Pozdrawiam.

Offline Colin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
« Odpowiedź #17 dnia: 10 Lipca 2025, 11:10:47 »
Przestaw język na angielski i zobacz czy zadziała (oczyuwiście mówiąc po angielsku)
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline Maverick

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 02 Marca 2026, 12:45:24 »
U mnie pojawia się ten sam problem, ale zauwazyłem, że po wyłaczeniu Android Auto w ustawieniach bluetooth, wybieranie głosowe działa prawidłowo. Sprawdźcie proszę czy u Was jest podobnie.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl