Autor Wątek: Rozwulkanizowane tuleje wahaczy wzdłużnych Toyota RAV4 a gwarancja Relax  (Przeczytany 6897 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ledziu

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: Rozwulkanizowane tuleje wahaczy wzdłużnych Toyota RAV4 a gwarancja Relax
« Odpowiedź #45 dnia: 04 Kwietnia 2025, 11:41:30 »
Bzdury pleciesz. Ja u Colina serwisuję a naprawy gwarancyjne w ASO i wszystko jest w porządku. Jeszcze mi ASO nie odmówiło naprawy gwarancyjnej.
Przeczytaj jeszcze raz. ASO nie musi Ci odmówić żeby Ci "uprzyjemnić" realizację gwarancji to pierwsza sprawa a druga że zaznaczyłem iż nie wiem jak jest w innych stacjach niż tej w której byłem świadkiem takiej sytuacji. Chodziło o Camry i wyliczanki końca gwarancji ze sprawdzaniem dokładnym serwisów. Akcja i tak zakończyła się zmianą dealera dokładnie tak samo jak tutaj.
« Ostatnia zmiana: 04 Kwietnia 2025, 11:44:51 wysłana przez ledziu »

Offline wwicek24

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Toyota RAV
Temat został zakończony. Wahacze Dealer wymienił mi w ramach gwarancji Relax. Radzę omijać Olsztyn szerokim łukiem. Stosują triki i haczyki aby klient im dopłacał do wymiany gwarancyjnej. Za podstawowe przeglądy też biorą więcej niż inni.

Offline Bigbluee

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Camry 24/25
Mnie ASO w Poznaniu nauczyło ich omijać szerokim łukiem jeszcze przed odbiorem samochodu. Tak samo pewnie jak to w Olsztynie, mają w standardzie nabijanie ludzi i może się nie będą awanturować walcząc o swoje. Nie ze mną. Winnym tego bałaganu w danym ASO jest dyrektor zarządzający danego ASO. Mi buc nawet na piśmie odmówił możliwości abym dalej roscil sobie jakieś prawa. Napisał że to pismo kończy sprawę. Zenadometr bezczelności poza skalą. I tak tam się żyje oszukując ludzi.
Polecam pisać do Toyota Polska. Mają specjalny formularz na stronie z którego należy korzystać wybierając temat sprawy i lokalizację dealera z którym jest problem. Dopiero wtedy temat został załatwiony.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl