Witajcie kochani Previowcy

... Moja prevka ze 132 koni ma chyba ze ....60 !!! Kurde co jest grane ratujcie , bo już nie wiem co robić !!! Dlaczego te konie zdechły kurde balans....
Oto co nie jest przyczyną :
Wydech, bo katalizator jest pusty a tłumik wymieniony więc nie ma go co tłumić !!
Świece wymienione !!
Regulacja u gazowników porobiona !!
Sondy są ok, auto nie kopci , spala czyściutko !!
Ale nie ma mocy !!!!!!!!!!1
Kiedyś ruszając ze skrzyżowania byłem ja , potem długo, długo , no ... jeszcze trochęnic, a potem inne auta

a teraz k...a właściciele Daewo Tico są moimi konkurentami jeśli chodzi o przyspieszenie, jestem niepocieszony !!
Wogóle jak chciałbym ruszyć tak nagle , to mi silnik zgaśnie :( , takie objawy... i rozpędza sięrozpędza, tak powoli...jakoś słabo przepala , mówcie kto miał podobny problem i jak sobie poradził !!
AAAAA jeszcze jedna sprawa, automatyczna skrzynia biegów .... jak silnik chodził dobrze ona sobie sama pięknie redukowała biegi, teraz nie i - czy to jest spowodowane spadkiem mocy, czy odłączyły sięjakieś kabelki ze skrzyni odpowiedzialne za sterowanie ową skrzynią. Wdepną gaz do oporu a samochód nie zwiększy obrotów ponad 3 tyś i siętak dusi nie redukując biegów . Dziwactwo ... Ratunku !!!!!!