0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: digital5 w 06 Czerwca 2025, 09:37:30No akurat u mnie jest wjazd prostopadle wiec sie da z jednej strony jest samochod sasiada a z drugiej sciana.U mnie jest ściana/ciąg garazy... sprawdze czy jak otworze skrzydła drzi czy zobaczy "dziurę" do wiazdu...
No akurat u mnie jest wjazd prostopadle wiec sie da z jednej strony jest samochod sasiada a z drugiej sciana.
Cytat: Czestek w 06 Czerwca 2025, 10:14:07Cytat: digital5 w 06 Czerwca 2025, 09:37:30No akurat u mnie jest wjazd prostopadle wiec sie da z jednej strony jest samochod sasiada a z drugiej sciana.U mnie jest ściana/ciąg garazy... sprawdze czy jak otworze skrzydła drzi czy zobaczy "dziurę" do wiazdu...Ja robię tak, że przejeżdżam obok otwartego garażu tak żeby przedni czujnik schował się za samochodem sąsiada a tylni dopiero co się wychylił z za ściany. Wtedy się zatrzymuje i wciskam 2 razy. Łapie 99/100.
digital5No widzisz, bo Ty używasz tego systemu w sytuacji gdzie miałeś czas na to abyś się "zestroił" . A wyobraź sobie normalny ruchuliczny i miejsce gdzie parkujesz pierwszy raz. Jesteś strąbiony autami z tyłu które patrzą co Ty wydziwiasz.