Wydaje sie sporo wnosic. 2 generacje napedu w przod, w koncu obiecujacy infotainment, matrycowe swiatla. Kto wie, moze wycisza samochod?
jeździłem 4 generacją w yarisie cross i RAV4, piątą w corolli i szóstą w corolli cross, różnice w napędach są kosmetyczne, nie ma tam rewolucji, czy w podstawowej wersji będą światła matrycowe, tego nie wiemy, infotainment w obecnej wersji jest dla mnie OK
Duzo producentow obniza ceny, moze cennik RAV tez sie zmieni
To chyba najgorszy moment na kupno RAV4 - samochod jest po prostu stary, nowa wersja tuz za rogiem, a brak jakiejkolwiek polityki rabatowej.
bądź konsekwentny, nie ma akcji rabatowej na stary model, ale oczekujesz niższej ceny na nowy; ja uważam, że i na stary model też można dostać rabat (kupiłem poliftową corollę cross oraz stare RAV4 i dostałem sporą zniżkę na każde z nich)
Jesli ktos rozwaza kupno nowego RAV4 to sugerowalbym wstrzymac konie jeszcze na troche, chociazby po to, zeby porownac obie generacje.
ja napisałem co sądzę o zakupie nowego auta z salonu względem używanego z tego samego modelu; jeżeli jednak nowy model miałby okazać się tańszy i lepszy niż obecnie oferowany to tym bardziej nie kupowałbym żadnego z samochodów wskazanych przez autorkę wątku