Wczoraj jak wracałem to faktycznie widziałem na mieście Cari z chlapakami (co prawda bez żadnego logo Toyo, ale jak zajrzałem we wnęki nadkoli to faktycznie wydawały się być dopasowane otworami i ułożeniem gumy do tego konkretnego samochodu), więc tak jak piszesz. Pytanie tylko czy jest szansa (bo mi się do tej pory nie udało) znaleźć jakiekolwiek (mogą być nawet dedykowane zamienniki) dopasowane do tego modelu?
Na portalu aukcyjnym widziałem niby jednego sprzedawcę, który sprzedaje komplet do Cari, ale ma również komplety do innych samochodów z tą samą ceną i tym samym zdjęciem produktowym, więc założyłem, że gość chyba robi komplety "do każdego auta" z uniwersalnych chlapaczy. Odpuściłem. Jak pisałem wyżej nabyłem uniwersalne z Carmotion, więc w razie "w" mam coś pdobnego.
Ponadto znalazłem jeszcze dedykowane zamienniki (czasem nawet ori używki) do wczesnych Avek (T22 i T25) i tu pytanie. Czy jest szansa, że będą dopasowane również do Cariny, czy niekoniecznie, bo to już inne i późniejsze samochody (chodzi głównie o kształt gumy i rozmieszczenie/rozmiar otworów do mocowania - czy pokryją się z tymi w moim samochodzie)? Zastanawiam się czy nie kupić i sprawdzić, czy lepiej od razu dać sobie spokój, bo to nie będzie banglać i montować uniwersalne?