Na razie wstepnie podłączyłem, sprawdziłem .
Ramke założyłem na odwrot i chyba przez to nie pasowało w zatrzaski wiec musiałem stacje trzymać w rece .
Nie mam warunków na razie żeby wszystko podłączyć i założyć poskładać ,trzeba zdjąć plastiki np nad schowkiem ukryć antene od Gps i 4G ,zamocować gdzieś slot na karte sim i gniazdo usb.
Na razie ustaliłem :
- Radio odbiera dobrze ,znalazłem bez problemu pare stacji w blaszanym otwartym garażu ,odbiór bdb .
- Dźwiek lepszy niż z fabrycznego radia ale troche brakuje w porównaniu do markowego radia 1 din chociaż efekty z nagranego zwiastunu filmu ( był w pamieci radia) całkiem niezłe
Obraz filmu dobry .
- kamera tył działa
- przepływ energi baterii działa
-można włączać i wyłączać keyless ,są inne opcje ale nie wiem czy działają .
-w ustawieniach auta są jeszcze obroty silnika - działają
temperatura silnika - nie działa .
- sterowanie z kierownicy działa ,nawet nie ustawiałem .
-Podtrzymanie pamieci działa , android nie startuje od początku po włączeniu stacyjki .
Nie ustawiałem też stacji pod konkretny model auta , widziałem że w innych radiach jest taka możliwość/ konieczność ale tutaj tego nie znalazłem .
Na głównym ekranie jest radio w trybie pomniejszonym ,kilka skrótów do aplikacji i spora część z animacją jadącego auta ale nie wiem do czego to służy .
Nie sprawdzałem mikrofonu i nie wiem jak jest fabryczny podłączony może po szynie canbus ?
Został mi jeden kabel wolny z istniejącej instalacji do którego nie dostałem adaptera ,chyba jest to stara antena gps .